anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce v-ar atrage sa incercati un restaurant fastfood care nu e foarte popular cum e Burger King?

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Lenea de a gati, gustul; rapiditatea

| Drimmero a răspuns:

Tocmai ca nu e asa popular si sa simt cu papilele mele gustative care e treaba cu ei, asta probabil ar fi al doilea motiv, primul motiv ar fi foamea si daca ar fi prima chestia care mi-ar aparea in fata as da navala. Am mancat shaorma la 4 lei, mai rau de atat n-are ce sa mai fie, daca am rezistat la aia rezist la orice fast-food.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai il incerc oricum, ce treaba are ca este sau nu cunoscut?

| anonim_4396 explică (pentru DoarBogdan):

Incerci orice fastfood iti iese in cale?

| DoarBogdan a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu este vorba de fastfood, nu. Dar daca vreau sa incerc altceva... nu prea conteaza popularitatea pentru mine.

| SilentRain a răspuns:

Probabil ceva nou, scos din tipar

| Mayhem666 a răspuns:

Sincer sa fiu, nu prea le am cu restaurantele fast food, sau cu restaurantele in general. Prea multi oameni.
Dar daca e sa ma duc la unul (nu conateaza daca e popular sau nu), as alege ceva care are si un meniu vegetarian, sau cel putin cateva chestii vegetariene prin meniu, ca nu ma duc sa ma uit pe pereti, ci sa mananc.

| mastadont a răspuns:

Hahahahahahahahahahahaha, burger king nu e popular, asta chiar e tare.
Cu 12000 de restaurante în 2009 în toată lumea, acum probabil că au mai multe, e greu să fi popular big grin

| anonim_4396 explică (pentru mastadont):

Am zis un resturant care nu e popular la fel ca burger king.

| mastadont a răspuns (pentru anonim_4396):

„care nu e foarte popular cum e burger king?"
Ai grijă la exprimare, de aici se înțelege chiar invers.
Dacă spuneai care nu e la fel de popular ca burger king atunci era altă mâncare de pește.

| anonim_4396 explică (pentru mastadont):

Esti singurul care nu a inteles

Întrebări similare