Sa merg la mall, sa bag shaorma, si sa-mi cumpar o betoniera de la dedeman
Betoniera si shaorma cred ca poti cumpara si acum
Dar shaorma e la pachet. Nu vreau sa o mananc stand boschet pe bordura.
Iar cu burta goala, nu-mi mai arde de betoniera
De ce, ai nevoie de activitate pentru a-ti ocupa timpul ori pentru partea financiara?
Am nevoie de oamenii , e plictisitor de una singura
Asa la un job te mai certai cu cineva
Ai dreptate, nu are nici un farmec sa te certi singur Adica o poti face on-line desi s-ar putea sa nu aiba acelasi farmec
Sa merg in vizita intr-un alt oras caci a nascut nepoata mea pe care am botezat-o si e nespus de frumusica fetita ei, mi-ar placea sa o vad si sa o tin in brate.Si de un an nu am fost la soacra mea o sa am concediu si ar trebui s-o vad.In rest alte impedimente nu am. Pina la urma nu virusul e problema mea cea mai mare.
Poti merge sa-ti vizitezi rudele si acum daca vrei.
Serios? nu am stiu dar daca tot mi-ai raspuns am si o alta intrebare pot merge impreuna cu mama sau singura?
Puteti merge si impreuna. Completi o declaratie, modelul nou si ai la punctul 9 "participarea la evenimente familiale"
Cred ca este destul de riscant acum
Glumesc, si eu nu sunt asa de prost sa ma merg la o panarama care are toate bolile.
Sincer cred ca daca nu ar fi fost acest virus as fi mers la munca ca de obicei si atat.
Asta poti face si acum, pe strada nu prea se poarta masca, cel putin unde locuiesc eu.
Sa ma urc in masina cu iubita sa o tai la mare. Din pacate nu am voie sa plec mai departe de 5km de casa si pana la mare e mult mai mult de atat.
Să predau la școală, față către față cu elevii mei (nu on-line), să merg două-trei seri pe săptămână la operă și teatru, să-mi îmbrățișez prietenii dragi, să plec în luna august în vacanță în Croația (încă nu am anulat vacanța, am speranța că până atunci situația se va îmbunătăți/ remedia).
Frumos, eu nu am mai fost la teatru de prea mult timp, cred ca ar trebui s-o fac cand va fi posibil.
Mi-ar fi plăcut să merg în continuare la facultate.
Also, aveam niște planuri de călătorie, care s-au suspendat, și se vor decala mult timp de acum încolo.
Also, să stau în continuare în orașul în care sunt la facultate. Să petrec timp cu prietenul meu.
Da, este mai complicat cu calatoriile acum
Ție? Ce ți-ar fi plăcut să faci, dacă n-ar fi fost situația actuală?
In primul rand sa calatoresc, sa ma intalnesc cu anumite persoane, plus alte activitati care acum sunt riscante.
Partea bună e că, atunci când le vei face, vei aprecia diferit toate experiențele de genu.
Oricum o faceam, am trecut prin multe experiente negative si am invatat sa apreciez lucrurile pe care alti oameni nici nu le observa.
Da, poti merge la plimbare dar nu mai este chiar ca inainte.
Sa continui sa muncesc, sa vizitez orase noi, sa plec la plaja, sa petrec timpul cu verisorii mei
AvalohAlyn întreabă:
anonim_4396 întreabă: