Tot ceea ce-mi doresc de la viata este sa am o cariera de succes intr-un domeniu care imi place si cel mai important sa-mi intemeiez o familie alaturi de persoana pe care o iubesc!
Astea sunt singurele lucruri...
Sa nu mai fie lumea atat de ipocrita si curioasa! sa-si vada fiecare de treaba lui
Foarte buna intrebarea... Sincer, pot spune ca am parte de tot ce imi doresc. Tot ce vreau sa obtin, obtin, deci totul este ok pana acum.
Sa scap mai repede de ea si sa ma pregatesc pentru imparatia lui Dumnezeu daca merit.
Nu ai tu ce să cauti in cer, și nici un om, toți ave m speranță pămîntească dacă face m ce este bine, dacă nu nu.
Nu imi doresc nimic special, doar sa am o familie sanatoasa si sa o am cu ce intretine.Si sa am cel putin un prieten adevarat .
Sa am macar un prieten adevarat... Stii, la mine in clasa e nasol.pentru ca sunt mai plinuta lumea rade de mine, ma scuipa, imi dau pumni, picioare peste tot. si am o singura prietena cqre ei zic ca sta cu mine din mila. si asa cred... dar, cum se spune, "Show must go on!"
Maria, am citit raspunsul tau si... daca vei avea nevoie de sustinere sau daca ai nevoie de o persoana cu care... pur si simplu sa discuti, iti stau la dispozitie. Am sa iti las pe privat id-ul meu si daca doresti sa vorbim ma gasesti acolo.
Be strong, be smart. Have a nice... night.
mODIN întreabă: