| Cryssy a întrebat:

Ce v-ati dori in momentul asta? Ce v-ar face fericiti acum?

Numai bine!

Răspuns Câştigător
| Tweety-love-Minnie a răspuns:

sad cam greu. Ar trebui sa se schimbe cam multe lucrui ca sa fiu fericita si tu stii asta mai bine ca oricine. Sincer as vrea sa fie intelegere in familie si sa nu mai fie atatea certuri si altele.

Mi-as mai dori si sa ma iubeasca baiatyl pe care-l iubesc dar asta e partea a2a a monedei sad.

Deocamdata sper sa petrec cat mai mult timp cu mama si sa legam acea prietenie pe care nu am avut-o niciodata.Totul ar fi mult mai bine :-

18 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

As fi fericita daca ar ninge, dar nu e dupa minebig grin

| hândel a răspuns:

Ce m-ar ferici acum? Sa dispara toti oamenii de pe pamant pana dimineata, ca am nevoie de spatiu, si liniste sa ma adun. sad

| Cryssy explică:

@demon.angel Eu mi-as dori sa fiu alaturi de iubitul meu. Asta m-ar face fericita. Dar stiu ca momentan nu se poatesad. Asta e.

| Pho3nix a răspuns:

Eu mi-as dori sa fiu ce visez de mult...adica actor.
Aaa...si as vrea sa fiu in America.

| Gabry a răspuns:

Avand in vedere faptul ca am avut o zi foarte frumoasa si sunt fericita, mi-as dori ca mama sa vina mai repede de la servici sa impart starea asta cu ea!:X

| georgiana a răspuns:

Imi doresc sa vina mai repede vacanta ca sa pot pleca departe, departe...

| Ellena a răspuns:

Hmm cryssy cu intrebarea asta ai facut oamenii sa visezeday dreaming, fiecare isi doreste foarte multe chestii.multe chestii m-ar face fericita de ex.: sa ma intalnesc cu o persoana pe care o indragesc foarte mult, imi doresc de mult asta...si ar mai fi cateva lucruri care m-ar face fericita...

| demonangel37 a răspuns:

Pai in momentul asta m-ar face fericita ceva mistic greu de explicat si o senzatie super de realizat sau poate ceva romantic sa se intample tie?

| D33d33wttzzaaaaaaa a răspuns:

As fi fericita daca as fi combinata (nu doar la cartela) cu tipu` de care imi place de aproximativ un an. Si ar fi mai multe.winking

| pypa007 a răspuns:

Buna crysy draga kisskiss
in momentu asta sa fie persoana iubyta langa mine sa o tin in brate si sai ai spun cat de mult o iubesc cat de mult tin la ea sai ai sarut buzele dulti ca mierea sa nem iubim ca 2 nebuni cum nu mai noi stium cum sa nem iubym

| ZuuZaaA a răspuns:

Ceva ce e imposibil pe momentbig grin
Nu stiu daca ma va face pe deplin fericita acest lucru... dar cel putin asta imi doresc si imi voi dori, pana se va indeplini, intr-un finalbig grin...nu stiu cand, dar se va indeplinibig grin

| gossipgirlxoxo a răspuns:

Toata sanatatea posibila

| loundy a răspuns:

Ca prietenii mei sa mearga maine la bazinbig grin

| zuzi_4846 a răspuns:

Mi-as dori saaaaaa "ating semnul de la oltcit" si sa ma teleportez in brate la cineva. Este imposibil ceea ce imi doresc eu dar, sunt fericita oricum... cu imaginatia mea happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In acest moment? iubire, multa iubire si sanatate, si daca se poate si cateva vorbe bune! Si sa -mi fie familia sanatoasa si fericita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chair acum? Sa se dea mama la o parte de la calculator si sa ma lase cu colindele ei gen Hrusca sa pot sa stau si eu! waiting

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să îi am pe cei care mă iubesc alături de mine... măcar zilele astea sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In momentul acesta cel mai mult mi-asi dori sa fiu in bratate la sotul meu, impreuna cu fetita noastra, abia acum cand e plecat pretuiesc mai mult momentele pe care le-am petrecut impreuna, imi dau seama cat de mult inseamna el pentru mine si pentru fetita noastra.si mai doresc multa sanatate si ferisire in familia noastra si a tuturor cunoscutilor. Ce m-ar face fericita acum:sa aud vocea sotului, doar atat momentan.

Întrebări similare