| Emeraude a întrebat:

Ce v-ati propus pana acum in viata si nu ati reusit sa duceti la capat? Considerati ca omul trebuie sa incerce sa-si repare greselile la timp, sau doar sa invete din ele si sa mearga mai departe, ramanand cu regretele?

4 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Mi-am propus sa gasesc o fata cu care sa am o relatie implinita din toate punctele de vedere. Deocamdata nu am reusit insa stiu sigur ca voi reusi intr-o zi. E important si sa ne reparam greselile, chiar daca uneori e tarziu. Trebuie sa invatam din orice greseala, evident dar putem invata si fara sa gresim. Totul depinde de noi. Sa incercam sa nu gresim si daca gresim sa fim siguri ca am invatat ceva si vom tine cont pe viitor.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Nu ai de ce să trăieşti cu greşelile de ieri pe umăr...nici cu povara viitorului în spate. Trăieşte clipa!

| nekane a răspuns:

Exista greseli pe care le constientizezi in timp util si ai posibilitatea sa le repari, insa de cele mai multe ori gresim iar atunci nu ne raman decat 2 varinte:sa invatam morala sau sa repetam greseala. Oricum, atunci cand esti pe punctul de a face o prostie mai mare ca tine, cu siguranta vor exista persoane care te vor avertiza, vor incerca sa-ti deschida ochii.De cele mai multe ori alegem calea cea mai usoara/placuta, care se dovedeste a fi cea mai gresita.

| sam a răspuns:

E bine sa constientizezi greseala si sa nu o repeti, de pe alta parte cred ca totul se intampla cu un rost in viata!
cat despre regret... e inutil.eu nu regret niciuna din deciziile pe care le'am luat.

Asa a fost sa fie! happy