| clauss a întrebat:

Ce va da putere sa mergeti inainte?, de ce va agatati cand sunteti intr o pasa proasta? ce va ajuta sa treceti peste momentele mai putin placute?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

In muzica, mereu.Arssura,Vescan,Nane,Camuflaj,Nimeni Altu`. Ei sunt cei care prin versuri, ma scot din starea proasta si ma arunca din nou pe ring
Si scriu.Nu versuri, ar insemna sa pierd timp inutil incercand sa gasesc rime.Ci ganduri asternute pe foaie.Ganduri care iau drumul cosului de gunoi.Sunt mult prea periculoase si dure pentru a fi vazute de altcineva

4 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

O lupta-i viata, deci te lupta! Nu-mi place sa fiu invinsa de viata, de greutati, de boala, de suferinta, dar parca copilul, ma tine pe pozitie

| ank a răspuns:

Extraordinara putere a subonstientului tau de Joseph Murphy
o poti lua de pe net e tare ieftina si isi merita p depin banii happy
pe mine ata ma ajuta sa fiu fericita mereubig grin
ma rog. cel putin e un impuls

| MyTzZy a răspuns:

Prietenii ma ajuta mereu.love struck Ma gandesc ca nu pot sa renunt si merg mai departe cat de greu ar fi! Daca imi greu sa trec peste ceva si as fi instare sa stau in casa o luna intreaga ma gantesc bine la ce s-a intamplat si poate plang putin apoi imi revine energia!
Uite acum 2 zile m-am impiedicat de o banca cand mergeam la tabla dar nu am cazut.Colegii au ras putin apoi s-au oprit am ras si eu ca sa nu ma simt rau ca rad altii. Apoi in urmatoarele 2 ore m-am mai impiedicat de vreo 5 ori...colegii mei radeau de nu mai puteau asa ca am ras si eu si chiar daca nu ma simteamok pentru ca s-a intamplat asa am trecut peste chestia asta mult mai usor!

| Kitty2011 a răspuns:

Mie imi da putere sa merg inainte prin ambitie, sa nu te lasi din prima, etc. Iar peste momentele cel mai putin placute gandeste-te la ce iti place tie sa faci.