Fiecare are un sistem propiu de valori,nu pot judeca eu alte sisteme cum nici ei pe mine,fiecare alege drumul in viata cum vrea,si noi cand eram de varsta lor eram la fel dar fara smartphone,si pe vremea mea erau fete de clasa a saptea, a opta care faceau sex in wc cu baieti, si in morga era senzatie mai ales ca era si aproape, eu eram mai timid, asocial
Nu la toti dar la foarte multi cocalareala si pitiponceala.
Apoi mai vin si fitele pe stomacul gol, alergatul după bani, faptul că judeca oameni după daca sau cum s-au machiat si îmbrăcat.
Faptul ca pun prea mare pret pe vulgaritate, achiziții noi, aventuri.Ca stau tot mai mulți termen îndelungat cu mami si tati.Ca fac copii mult mai repede decat ar fi necesar crezandu-se deja suficient de maturi si etc.
Falsitatea, toxicitatea, lacuna de logica, oameni senili inainte de vreme, atasatul pe interes, judecatul fara sa cunosti situatia persoanei, minciuna, prostia, invidia, lipsa de bun simt, sunt multe lucruri de care poate fi deranjat un om cu o moralitate deosebita . Pe tine ce te deranjeaza?
Da, sunt foarte multi nesimtiti si ipocriti, 2 in 1...
Ceea ce voi scrie aici nu se refera la toti doar la unii ma deranjeaza lipsa de respect si faptul ca destui se cred superiori dar totusi nu-mi fac sange rau pentru ca sunt convinsa ca soarta mai devreme sau tirziu il pune pe fiecare la punct.
Au fost mereu idioti care isi imagineaza ca le stiu pe toate
Totul, dar ce mai conteaza lumea nu merge intr-o directie buna de loc.
Ce ne deranjează nu cred că mai contează, fiecare deranj vine în funcție momentele sale imprevizibile sau intenționate + experiențe în curs dezvoltare. Nu cred că există vreo diferentă, de fapt toți ne folosim de aceleași puncte de exprimare: minciuna, trădarea, vulgaritatea, invidia, ipocrizia etc. Dacă în trecut în comunism lumea era mai rezervată și docilă azi este exprimarea este mult mai liberă odată cu modernizarea și avansarea tehnologiei.
Falsitatea, arfele, n.au logica, insuficienta mentala (adică ar trebui sa stie mult mai multe la varsta lor), judecatul fara cunoasterea persoanei respective
La fete ca sunt c***e de mici si si-o trag cu toti smecherasii care se folosesc de ele, iar la baieti ma deranjeaza faptul ca sunt plini de ei, laudarosi si obsedati de sex.
Cu**ve sunt doar cele care ofera servicii sexuale in schimbul unor sume de bani.
Nimic nu mă deranjează. Mă enervez foarte greu.
Mi se par mai acrii oamenii din generațiile trecute.
Sunt simpatici si cei care incep tot timpul cu : pe vremea mea...
Ma' man