Ca atunci cand incepe cineva sa nu-mi placa (se intampla rar dar se intampla)... pai nu-mi mai place de loc orice ar face
Nu imi place sa am cam pus kg pe mine, am cearcane, mai fac cate o gafa si apoi regret, etc.
Ecristinamc:Si eu am pistrui, bine ca nu se observa asa de tare decat daca stai aproape, foarte aproape de fata mea
Zeama de lamaie si tii decolorezi:*
Ca nu pot sa-mi las unghiile mari, ca ma enervez din orice! ca nu gandesc si eu ca altii uneori, ca nu ma distrez, etc
Am incercat sa ii decolorez dar na...nu prea merge.lasa-i asa nu ma mai stresez cu ei.mersi oricum preintesa:*
te pup
Pe mine ma deranjeaza blana asta de pe mine si nu stiu cu ce sa o inlatur, in rest sunt ok
Esti fericita in naivitatea ta.Ai auzit de dictonul"Cunoaste-te pe tine insuti!(Nosce te ipsum).
Tendinta uneori spre obsesie, dorinta de schimbare contracarata de rezistenta mare la schimbare, o nevoie ascunsa de obedienta in afectiune, o iluzie si mai ascunsa de geniu neinteles, fire delasatoare, refugii fragile. Cred c-am spart topurile cu asta
Pfff. O mie de chestii ma deranjeaza mult la mine.Pshic totul e bine, din fericire.Fizic as vrea sa fiu cu 10 cm mai scunda si poate un pic grasuta
anonim_4396 întreabă: