| JeSa a întrebat:

Ce va doriti cel mai mult de la viata? Ce va-ti dorit intruna, dar nu vi sa indeplinit?-, sau cum?!

Răspuns Câştigător
| Leea1234 a răspuns:

Am un sot ...am un copil sanatos...pana acum totul e cum mi-am dorit... dar in ciuda faptului ca muncesc din greu, si sotul meu la fel...nu reusim sa ne cumparam o casa... o casa a noastra...
si din pacate nu cred ca ne vom cumpara prea curand una... sad

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Cel mai mult in viata imi doresc intelepciune. Momentan nu mi s-a indeplinit decat foarte putin. Voi incerca sa fiu cu fiecare zi mai aproape de acest tel. Desi niciodata nu il voi atinge e unul din putinele lucruri pentru care merita sa lupti chiar daca stii ca nu le poti avea.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Ce imi doresc? Sanatate. Ce mi-am dorit mereu si nu am avut? Nimic. Omul bogat e cel care are nevoie de cat mai putin, nu acela care are cat mai mult.

| Kidu a răspuns:

Sa fiu sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.happy

| StaRmAgiC a răspuns:

-sa ii am pe cei dragii langa mine.sa ma iubeasca persoana care o iubesc.si sa fiu inteleasa...

| r8driver a răspuns:

Me-am dorit o masina de facut banirolling on the floor rolling on the floordar nu mi sa indeplinit...

I-mi doresc sa fiu fericit... si pe cineva sa ma inteleagawinking

| JesterRO a răspuns:

Hmmm, de la oameni, respectul ala pe care il obtii fara sa da nimic in schimb...care vine din bun simt si se naste dintr-un trai decent.
As dori intruna o fata cu care sa vorbesc fara sa ma plictisesc.

| bluesky a răspuns:

Fericire, sanatate etc...in momentul de fata imi doresc sa ma impac cu fostul! sad