Ce filosofie interesanta. Nu m-as fi gandit
La intrebarea "ce va doriti", nu are rost sa fii modest, si sa-ti doresti ceva ce ai deja, cum e sanatatea in cazul meu.
Stiu ca se poate pierde, dar dorinta inseamna sa vrei ceva in plus.
Viata iti raspunde...n-am ca-i criza
Hmm as vrea sa am un pub micut al meu unde sa bag muzica care imi place mie, macar sa-mi dea jumate din pub si tot e bine
)
Pe unde umbli ma?
*Eu ii raspund la viata *
- Tu niciodata nu aia
N-am ca.s viata saraca, dar cinstita
)
Incantata de cunostinta, si eu sunt cinstita in preajma fierului
Daca ma platesti vin si iti cant la chitara, manele ))
Da stiu cand pui mana pe el se topeste
Huuuua pangaresti chitara cu râgâieli maneliste
) hi-hi-hi
https://youtu.be/-Ap6ENW9l18
Mor cand vad colaj album manele vechi
Mu-hahahaha )
WOW, ai pus o intrebare "naspa"
de ce?
pentru ca marea majoritatea a oamenilor pur si simplu ori nu stiu, ori (si mai rau) cred ca stiu, dar se inseala, iar cand iti dau seama... SUFERA
eu imi doresc sa FIU MOTIVAT CU ADEVARAT, directia nu conteaza, si (din pacate) am o cultura generala prea extinsa, asa ca nu pot crede in nimic fara sa imi dovedesc mie insumi inainte, adica, nu pot crede pana nu "vad"
consider ca a avea un scop in viata, in care CREZI CU ADEVARAT, se numeste ca esti mai norocos decat sa te nasti bogat, chiar nesimtit de bogat si sa mori de plictiseala toata viata
Impuscate in cap, asa il gasesti mai repede
Daca as stii ca il gasesc as faceo, dar asa e posibil sa cad in mainile dusmanului.
Copil copac, cati 12 ani ai?
18, Si ar trebui sa fie legala eutanasierea pentru cine doreste. Si sa-i intelega lumea pe sinucigasi care o fac din prima, doar aia care o fac in momente de stres intens sau nu o reusesc ar trebui considerati nebuni, dar daca unul de 3 luni se gandeste tot la asta si apoi o face, mi se pare normal.
Sau tu zici ca-i mai bine sa-i tina in spitale chinuitu, asa-i?
Admit. Ți-aș da fundă, dar nu pot.
papatukjatlekjulk întreabă:
ღViS3CoLoRaT3ღ întreabă:
Anonymus101 întreabă: