| ℓανιηια a întrebat:

Ce va doriti de la viata? Vi s-au indeplinit toate dorintele sau sunt in asteptare?

16 răspunsuri:
| MadRaven a răspuns:

Momentan încă muncesc la îndeplinirea dorinţelor mele. După încă câţiva ani de strâduinţă, o să reuşesc happy
LA tine cum e?

| ℓανιηια explică (pentru MadRaven):

Inca nu mi s-au indeplinit toate dorintele. Astept sa vad daca intru la liceul Al.Ioan Cuza Bucuresti si atunci vad daca mi s-au indeplinit aproape toate dorintele.

| Dudu008 a răspuns:

Majoritatea dorintelor mele sunt in asteptare imi doresc ce este mai bun o familie sanatoasa, desteapta, cu care sa ma pot lauda, in care sa fie armonie si intelegere

| RAY a răspuns:

Sanatate
iubire
banii
cel mai important norocul sa le ai pe toate, desigur sa am ce imi doresc, nu, inca nu din pacate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dorintele alea mari, sunt pe hold la mine.Acum ma ocup de cele generale.Deoamdata traiesc si las lucrurile sa ma surprinda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu imi doresc doar un tricou cu My Chemical Romance :c

Si putina fericire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fericire.
N-am dorinte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi doresc multe, dar inca astept.

| Lαrisα a răspuns:

Eh... sa vedem azi notele la EN si mai vad eu daca s-au indeplinit sau nu laughing

| ℓανιηια explică (pentru Lαrisα):

Sa speram ca da. laughing

| Lαrisα a răspuns (pentru ℓανιηια):

La ce ora te duci la scoala sa vezi rezultatele? Eu nu mai pot sa astept... trebuie sa stiu acum! laughing)

| ℓανιηια explică (pentru Lαrisα):

Plec la 3 jumate tu?

Răspuns utilizator avertizat
| Robieski a răspuns:

Ehe...mai am multe dorinte...adica abia am 15 ani rolling on the floor

| Darkness13 a răspuns:

Imi doresc o nota mare astazi la evaluare!
*sper ca ati observat rima*

| ριтιкaa1998 a răspuns:

Buna!
Avand in vedere ca am 16 ani, inca traiesc viata la maxim. Pana acum mi s-au indeplinit unele dorinte, altele sunt in asteptare..eu sper ca se vor indeplini. happy Dar na, viata merge inainte indiferent de asta! De la viata imi doresc sa termin liceul cu bine si sanatate mie si parintilor mei.
O zi faina, pa, pa! kiss