| Zambet a întrebat:

Ce va enerveaza cel mai si cel mai tare in viata? Pe mine ma enerveaza oamenii mincinosi.de exemplu am o prietena care asa de bine se preface, incepe sa planga ne baga in probleme pe mine si pe prietena mea mintindu-l pe prof ca nu am facut ce ne-a cerut etc. Nu suport oamenii astia. Aa, si cei care se mancdresc care sunt cei mai tari, de exemplu Mircea Geoana chatterbox

13 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Minciuna, lipsa de onestitate,, nesimtirea, infumurarea, lipsa de bun simt.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Nu ştiu ce mă enervează. poate ipocrizia...
Mai mult încerc să mă bucur de viaţăhappy

| User a răspuns:

Mihaela, dragostea mealaughing.
Si pe mine ma enerveaza Geoanalaughing
FZB love strucklove struck

| cosima11 a răspuns:

Pe mine ma dispera minciuna, mandria si ipocriziaat wits' end
aa.si cei care se cred vai de mine cine`s eu si in fond sunt vai`shamar`...

| georgiana a răspuns:

Minciuna, ipocrizia si lipsa de bun simt.

| Marii a răspuns:

Prostia! happy

| adydassler a răspuns:

Pe mine oamenii mincinosi si fitosi care sa cred super tari...winking

| LaMLaMlaMa a răspuns:

Zambet, esti asa de dulce...pe mine ma enerveaza barbatii care se dau la alte femei, care inseala femei, si care la randul lor le face sa sufere.asta e cel mai enervant lucru.si in plus daca iti zice cineva fraiera se face fraier singur.lasa-i-pe aia sa vorbeasca.chatterbox ca sunt prosti de gura

| Denisse_8813 a răspuns:

Pe mine ma enerveaza la culme ipocrizia, ingamfarea si persoanele care promit "mare cu sarea" si de fapt nu dai 2 bani pe ei... Si cel mai tare sunt suparata pe pamantul asta ca tine atatia prosti...

| AlinPlaya a răspuns:

Buna! Cel mai mult ma enerveaza prostii cu scoala. Sunt multi prosti care au trecut prin scoala, dar ei tot prosti au ramas si cred ca, avand o diploma sunt buricul pamantului. Freaky show.
Ave!

| tango a răspuns:

Sincer. Pe mine ma enerveaza cel mai mult oamenii care se dau mari dar de fapt ei sunt un nimeni. Si bineinteles cei care se prefac. id meu scary_man94 cred ca l-am scris corect: daca mai vreti sa discutam si pe mess.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce-ai mah cu Geoana? Daca are putere, lasa-l sa se laude, ca oricum l-a invins Basescuhee hee.
In place tot la viata tongue. Chiar si oamenii de care spui tu, deoarece noi putem invata din greselile lor si avem exemple de unde sa luam. Viata este frumoasa, cu bune si cu rele, vreau sa o traiesc la maxim, indiferent de situatie. In ceea ce o priveste pe prietena ta, las-o sa vorbeascawinking. Mai prost e cel care se pune cu prostulhee hee.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lipsa caracterului.