Nu imi suport parintii cand mananca acel sunet ma scoate din sarite mananca cu gura inchisa dar nu imi place sa ii aud mai bine singur dar trebuie sa ii suport.
Sunt prea multe lucruri care ma enerveaza, dar asta e trebuie sa le suportam nu?
-ma enerveaza cand zic cuiva "ma nu da mesaje azi! ca nu am nervii necesari". Zice "a bine.".Si peste 1 ora primesc:"utilizatorul cu nr 076xxxxxx te roaga sa il contactezi!".Sun:"ce ti-am zis fata eu?" ea:"uitaaaai...scuze"
deci tampesc la fazele astea
Dar astea trec.Cea mai enervanta si dureroasa senzatie pe care am intalnit-o pana acum e aia de indiferenta/pasivitate/indolenta/nepaare din partea celor din jur.Aia ma scoate din pepeni si zic lucruri pe care le regret.Se intampla deseori sa vorbesti cu cineva, sa-i zici ceva si sa- faca ``ce ai zis? ca nu eram atent/a``.La ce mai ma intreaba ``ce ai?``daca nu e dispusa sa fie atenta persoana aia?
scuze ca am scris ditamai
Atunci cand se ia curentu sau nu merge netu x-( Urasc asta! Da pe tine ce te enerveaza cel mai tare ?
Cand cineva imi umbla prin lucruri, mai ales sa nu-mi ceara voie.Si sa-mi zica cineva ce sa fac si cum sa fac
Copiii tampiti, tari in gura care se dau lebada-n lighean, cand nici macar nu stiu sa scrie si sa vorbeasca corect!
Si tipii libidinosi.
Tot ce vad.App., mi-am adus aminte ca am uitat sa ma razbun pe monitoru nou.S-a uitat urat la mine...
1. prostia 2. intrebarile stupide 3. persoanele care se dau lovite (tot eu sunt aia vinovata) 4. aroganta... si multe altele dar prostia cel mai tare pentru e singurul lucru despre care cred ca e infinit
RAY întreabă: