Fara suparare dar scopul tau trebuie sa fie sa incerci sa ajuti pe alti, nu sa afli de la niste anonimi ce cred despre tine, nici macar nu te cunoastem, e ca daca ai intrebare despre martieni ce credeti
Zecile de intrebari care incep cu "Ce parere aveti despre" sau "Ce credeti despre" si in rest nimic, toate bune si frumoase.
Pui intrebari in doru lelei , dar nu este enervant, alt cuvant ar trebuie folosit, dar ma abtin
Să nu te mai lași influențată de atei. Mai bine te documentezi tu decât să îi asculți pe ei, că nu au argumente deloc.
Nimic, ești perfect asa cum ești tu... dacă te-ai schimba după părea altora n-ai mai fii tu....si atunci ce ar mai rămâne?
P. S. Cand iei alocația? ca sa îmi dai și mie 10 lei
Povesti... abureli.
Sa ii zici asta si la cersetoru din fata blocului. Sa nu se schimbe cumva, ca strica, il arde.
Dă-mi numărul lui de telefon ca îl sun personal sa ii zică asta
) chiar am ras.
De ce trebuie să modifici ceva la tine pentru că aşa spun nişte străini pe net?
Daca iti spun o sa imi dai ignor si nu vreau sa stric prietenia asa ca mai bine ma abtin decat sa spun ceva.
Nu dau așa simplu, eu dau doar dacă mă ignori tu primul'. Așa că, zi! doar dacă vrei!
As prefera sa fiu cat mai discret si nu uita Dumnezeu e cat se poate de real.
Pe un site precum TPU, care e un site ce promoveaza anonimitatea, n-ar trebui sa te iei chiar asa in serios. Acel "mine" sau "tine" nu e cu tinta asa directa, suntem doar niste avatare internaute. Nimeni nu stie despre tine, despre x, y cum sunteti in viata reala, iar ceea ce se stie aici despre noi este doar o latura infima a fiecaruia.
"Ce credeți c-ar trebui să „modific"?" - N-ar trebui sa ne lasam asa usor definiti si modificati de oamenii care nu ne cunosc cu adevarat.
IoNuTboss001 întreabă:
90AnnaLove89 întreabă: