anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce va enerveaza la scoala? Pe m-au enervat :
. profesorii, ca-n loc sa te invete chestii, iti dau 2 pentru ca ai vorbit urat, chiar daca treaba lor e sa te invete si ATAT,
. baia, pentru e jegoasa, cu urina pe jos, gunoaie-n WC, miros de fum,
. scoala ca e antica, ca si profesorii,
.ca-s 99% din profesori, femei, si-s misogin
.ca trebuie sa ma trezesc la 6, nu'-i sanatos, sunt om, nu robot
.ca imi consuma 8 ore din zi, timp in care eu puteam sa merg la un sport, sa dorm, sa-mi castig bani,
.ca toata scoala am fost in clasa oameni cu probleme la libido, colcaia hormonii in ei, cum vedeau o fata care n-are fata de profesoara de religie, tot despre ea vorbeau,
.n-ai IPHONE, esti sarac
.n-ai haine care sa coste materialul etichetei mai putin decat haina, tot sarac esti
.nu vorbesti cu aia din clasa ca nu esti din lumea lor, fraiere!
.am fost in clasa cu tarani, si eu am crescut la tara (si-s orasan), dar nu am par pe spate cum aveau fetele din clasa.

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pe mine numai ma enerveaza nimic, nu te mira traim in Romania

| Fatamuntilor a răspuns:

Am terminat scoala in urma cu mai bine de 20 de ani si a fost ok
Nu ne permiteam, sau mai ales nu stiam sa vorbim jegos. Exista respectul fata de profesori, unii mai si glumeau cu noi cand atmosfera se incingea
Baia era curata, pentru ca ne faceam nevoile in toaleta, nu langa...e vina celor o folosesc.Apa se trage si dupa ce o folosesti.Nu mai tin minte, dar in scoala generala erau veceuri turcesti!
Si eu ma sculam la 7 si nu am murit

Din cei care castiga bani din sport, au trecut si prin scoala
Nu se putea problema telefonului. Aveam toti uniforme, deci din punctul asta de vedere.eram egali
Nu poti fi prieten cu totii colegii
Pe vremea mea, baietii nu aveau voie pe parul lung.Ce trecea printe degete, trebuia tuns. Fetele aveau parul prins in codite impletite si cu bentita!
Toate astea erau normalitate!

| anonim_4396 explică (pentru Fatamuntilor):

Peste tot vad si aud ca OAMENII SUNT EGALI, ceea ce inseamna ca sunt EGALI chiar daca unu' e profesor si mai oxidat ca fieru' si altu' e elev, chiar daca unu' e Andrei Versace si altu' e zilier, asa ca daca profesorii tot vor respect, sa si'l castige, nu sa si'l impuna, aratand ca un bizon si terminand scoala, daca ma'ntalnesc cu un profesor care m'a stresat'n scoala, ii platesc tot stresu', eu nu's fraieru' lor sa'si bata p*** de mine c'au ei 7 milioane salariu si's ofticati, si daca ma'ntalnesc cu un profesor demn de respect, ii strang mana si ii spun de la om la om c'a fost un profesor si un om demn, chiar daca mi-a dat note mici, vorbesc de comportament.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru anonim_4396):

Din pacate NU suntem egali!
NU poate fi egal cel care mertan in garaj,o vila la mare,si una la munte,cont gras in banca,cu cel care abia are cu ce trai.
Pot zice ca suntem egali in fata morti! Oricat de bogat ai fi,tot dai coltu' la un moment dat

Din pacate profesorii nu sunt platiti asa cum trebuie, scolile nu sunt dotate corespunzator, asa ca interesul elevilor pentru invatatura scade!
Si profesorii sunt oameni, uneori isi mai pierd controlul si claceaza, oricui i se intampla!

| raluk27 a răspuns:

In primul rand, profesorii ar trebui sa fie ultima ta grija, avand in vedere halul in care scrii. Nu stii sa faci acordul dintre subiect si predicat.
In al doilea rand :
Profesorii te invata chestii, nu se prinde nimic de tine si de-aia primesti nota 2. Daca inveti, o sa primești 9 si 10.
Nu bea apa si atunci nu va fi nevoie sa vizitezi baia.
Tu esti "nou" si nu stii sa scrii
Invata lucrurile elementare si lasa misoginismul. Nu esti in masura.
Lasa netul, culca-te la 9 si-o sa te poti trezi la 6. Maica-ta si cu taică-tu nu cred ca se trezesc la 10. Oamenii de la tara se trezesc la 6 si sunt mai sănătoși decat tine.
In viata scoala te ajuta mai mult decât cocalaritul.
Tie nu-ti plac fetele?
Ca sa ai iPhone trebuie sa mergi la școală
Trebuie să inveti.
Nu vorbi cu aia din clasa.
Bravo, la ce salon te faci?

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Salut.
Nici mie nu imi place scoala, da stau si eu mult la scoala(6 ore) nu imi place la scoala deaorece unii colegii mai fac galagie se prostesc, injura, fac glume seci, asculta manele asta mai rar.