În ordine descrescătoare-3, 5, 8, 2, 4, 1, 10, 9.Nr 6 nu mă deranjează foarte tare, unii aleg cu bună ştiinţă o categorie greşită fiindcă ştiu că e mai frecventată. N-am nicio treabă cu nr7 dar ai uitat să spui de cei care dau copy-paste şi trântesc nişte răspunsuri kilometrice uitând să specifice sursa, de parcă ei ar fi autorii, când ar putea, mai simplu şi mai civilizat, să dea doar link-ul...
Ma enerveaza cei care, spre exemplu, cer unele link-uri pe care ar putea sa le gaseasca singuri. Asta ma scoate din minti. In concluzie, ma enerveaza cei care vor mura-n gura
Cred ca cel mai tare ma enerveaza 5.in rest pare chiar amuzant.
In schimb nu ma deranjeaza o glumita acolo din partea oamenilor, nu prea imi plac oamenii aia care se dau destepti si da raspunsu ca la carte.
Ma enerveaza in primul rand cei care nu scriu corect. Apoi urasc intrebarile banale ori stupide. Ma deranjeaza cand vad o intrebare la care poti usor gasi raspunsul folosind un motor de cautre. Pe locul 3 sta la loc de cinste rautatea unor utilizatori. Apoi desigur spam-ul si cersetorii de fundite. In legatura cu locul in clasament chiar nu e nicio problema. Nu pot sa fiu nervos ca Brigaela e pe locul 1 pentru ca merita acest loc. Si nici pana acum nu am fost nervos fata de ceilalti care sunt inaintea mea. Fiecare are o activitate si in functie de asta are un loc in clasament. Totul depinde de tine, nu de altii. Si foarte deranjant e de asemenea sa vad ca unii din graba dau raspunsuri superficiale. Daca vrei sa ajuti macar fa asta asa cum trebuie.
Bună.
Tot ce nu respectă politica site-ului din toate punctele de vedere.
Pa, pa.