Cel mai mult si mai mult in lumea asta ma enerveaza minciuna! x(nu o suport! si daca se mai adauga si putina ipocrizie e combinatia perfecta sa ma scoata din minti! adica urasc cand cineva ma minte in fata cand stie ca cunosc adevarul...si cand mai joaca si teatru sau o face pe victimaaa. x( mama ce nervi am atunci)).:*fundita?
Ma enerveaza infidelitatea, ma enerveaza prostia, ma enerveaza rea-vointa impotriva cuiva, faptul ca dau raspunsuri asa greu pe site-ul asta, faptul ca a pierdut Craiova mai inainte si multe, multe altele...
Minciuna, ipocrizia, misto`ul, persoanele ingamfate, copiatorii, cei care fac nedreptati. si multe. dar cel mai tare si cel mai tare minciuna
Cel mai tare ma enerveaza ca nu e dreptate deloc in lume. Sau ca se polueaza foarte mult. Acum cateva zile am fost in alt oras si ma uitam pe geam pe camp, deci avem niste peisaje de sa-ti tragi palme. Dar problema la tsara asta este ca e locuita 80% de prosti. Sunt foarte multi inculti pe lumea asta. Ma enerveaza manelele, posturile proaste la tv si oamenii care chiar nu inteleg ce incerc eu sa spun. Parca nu-s de pe planeta asta zau.
Sunt prea multe conflicte intre oameni, nimeni nu mai respecta regulile. Parlamentul ne fura, din ce in ce mai multe crime apar la tv.
Pe mine personal nu ma supara prea multe in momentul asta. Ca mah, mai poluez si eu afonic. Ba cant eu, ba muzica la maxim la sistem \:d/
Pe mine ma enerveaza tiganii, afemeiatii, betivii, oamenii increzuti, lingusitorii, si tara asta mizerabila in care traim
anonim_4396 întreabă:
Crisu_8081 întreabă:
KristenStewartJaymes întreabă: