Şi pe mă încântă să văd persoanele care chiar țin la mine să fie fericite, pe mine mai mă bucură că pasiunile pe care le am îmi țin mintea foarte mult ocupată şi nu mă plictisesc.
Că am un loc de muncă! Mă face fericit cu Adevărat foarte mult! Și îmi câștig independența în toate situațiile și responsabilitățile mele legate de situația financiară! Și personală!
Faptul că Dumnezeu meu și Hristos! mau scos din enorm de multe probleme în viață! Și niciodată nu ma lăsat singur și nu ma abandonat! Dumnezeu și Hristos!
Sunt fericit cu Adevărat când întâlnesc oamenii normali! Fără ură, dușmănie, răutatea, prostie, lăcomie, și nu se bucură la necazurile altor oamenii! cu probleme de viață!
Sunt fericit cu Adevărat că mă duc acasă după o zi de muncă, și știu că am un loc al meu în care, mă pot odihni, îmi pot spăla hainel, bine nu le spăl eu, si mașina de spălat haine )îmi pot pregăti de mâncare când vreau eu și la orice oră! mă pot intinde pe canapea să stau pe TPU, ca și acum) am două mâini, am doi ochii, am două picioare, mă pot deplasa fără să depind de absolut nimeni pot respira aer curat sâmbăta și duminica în parc când ies afară la sport, toate astea doar datorită lui Dumnezeu și Hristos!
Nu am cum să mă plâng de viața mea și mă victimizez, nu am o viață grea, și nici n-am o viață "chinuită" cum alți oamenii! trăiesc o viață grea cum alți oamenii! Care au copii! Familie au soți acasă, care au și ei responsabilitățile lor.
Eu rămân la mijloc nu vrea să mise suie nici la cap, figurile, arfele, sau alte apucături de "jmecheri" vreau să văd realitate și Adevărul cu Adevărat așa cum este! Nu pot să mint și să mă ascund, să zic vai ce rău o duc eu, vai da ce sufăr eu vai ce..., Drame! Astea sănt drame! Nus de mine! Nu suport dramele si nici oamenii care se dau cine nu-s cu Adevărat în realitate!
Faptul ca am sanatate si putere, asa pot avea grija de restul persoanelor dragi din jurul meu.