| Eduard619 a întrebat:

Ce va face fericiti de obicei si care e scopul vostru in viata :*?

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Nu exista foarte multe lucruri care ma fac fericit - de fapt, nimic nu ma face cu adevarat fericit, nu am idee cum se simte fericirea sau daca macar exista. Exista cateva activitati care ma ajuta sa ma detasez de negativismul meu general, cum ar fi lectura, scrisul, muzica, filmele si meditatia, activitati care imi fac o oarecare placere, care nu este echivalenta in niciun caz cu fericirea. Scopul meu este sa invat si sa descopar cat mai multe despre diverse domenii care ma intereseaza si sa reusesc sa creez ceva interesant, desi ma indoiesc ca se va intampla.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Scopu meu e sa imi vad verii casatoriti si eu sa raman fara familie

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Propria persoana ma face fericita,sa ma gandesc numai la fericirea mea,si la cum sa fac sa-mi fie mie bine,fara a-mi pasa de altii.
Nu-s egoista,sunt doar sincera.
Iar scopul meu e sa stau toata ziua cu o tigara-n bot, cu sticla de bere langa mine, asezata pe scaunul din fata a unei masini, eliminand fumul din plamni pe geamul deschis, prafuit.Sa calatoresc, cat mai mult, fara a avea o destinatie.

| Gogu06 a răspuns:

Pe mine ma face fericit sa ma gandesc la oamenii din jurul meu si la cei care au probleme in general pentru ca ma bucur foarte tare ca ei sunt saraci, bolnavi si se chinuie sa traiasca iar eu sunt bogat si santos.

| iuliaalexandra a răspuns:

Pe mine mă face fericit de obicei să mă gândesc la cineva drag:familia, prieteni

Întrebări similare