O masa gustoasa, o carafa de tamaioasa si o femeie frumoasa = pofta de viata! (ordinea nu e stricta)
@nekane nici acum nu te-ai saturat de mere? tot e mere vorbesti? ...
doamne, eu poftesc la orice este bun, gustos ...sau frumos ...sti vorba aia : "ce-i frumos si lui dumnezeu ii place"
E-mail-urile primite ma duc cu gandul la clipa aceea nemuritoare, cand intuitia te aduce pe pamanat, cand cerul si apa se intalnesc undeva, departe -n orizont; de zborul randunicilor, zbenguidu-se-n colbul strazii; de reusita obtinuta, dupa zile de munca si daruire cititului, cand ai luat examenul de conducere si genunchii-ti tremura de emotii; de rasaritul de soare si bruma cazuta dimineata; si acum sa recunosc si de emotia ivita la gustatul cremei de zahar ars,- atat de delicioasa; de nemaipomenita pizza, facuta in cuptor, cu blat subtire undeva pe centrul Sibiului; si mai este delicioasa friptura de pui cu bere Tuborgh Christmas brew de sarbatori si stafide la cuptor. Lucien.
Corecta ar fi fost sa zici si ce pofta, de ce? de mancare? de sex?
oricum acum mie pofta de o pizza mare si delicioasa...alt tip de pofta nu am avut ocazia sa incerc si nici nu o sa vreau sa am prea curand
succes