| Benghazini a întrebat:

Ce va face sa credeti ca exista DUMNEZEU? vi s-a intamplat vreo minune iesita din comun? Eu cred ca pentru toate faptele la care spune-ti "ma ajutat D-zeu" au un raspuns logic!

6 răspunsuri:
| Jeny1 a răspuns:

Eu nu cred ca exista un dumnezeu (sau mai multi).
Eu cred ca ar trebui sa existe cit mai multi oameni(ca tine) care sa aiba bunul simt sa isi puna intrebari si sa incerce sa gaseasca si raspunsul. Daca ai sa ai timp te invit aici http://cartilibere.blogspot.com MULTUMESC PENTRU CA IMI DEMONSTREZI CA MAI SUNT TINERI CARE STIU SA-SI FOLOSEASCA MINTEA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cataline. si nu numai. da, vad minuni in fiecare zi.cand ma trezesc din somn, in fiecare zi, deschid ochii si faptul ca VAD, cu niste ochi complecsi, facuti, inventati, creati, sau cum vrei tu sa spui, este o minune. dar daca nu stiti sa vedeti minunile din jurul vostru, nu aveti cum sa credeti in Dumnezeu.si mintea fara pic de imaginatie este moarta.ca si un robot are mintea care i-o pui tu in cap. dar mintea voastra fara imaginatie este la fel.rezultatul unor cunostinte adunate, logice nevoie mare, care se schimba de la o zi la alta, ca si raspunsurile de altfel.imi pare rau sa spun, ca sunt trist, fiindca sunt oameni, ingraditi la minte doar de limita gandiirii logice, si nu urmeaza libertatea si a gandirii spirituale, fiindca corpul acesta nu e numai hoit.mai e ceva.tot o minune.

| MidnightLady a răspuns:

Daca stau sa ma gandesc bine, cred ca numai Dumnezeu m-a ajutat sa-mi invat limba, ca vad ca-i mare minune s-o scrii corect. Deci, eu zic ca exista Dumnezeu, tu ce zici?

| 4b a răspuns:

Normal ca exista Dumnezeu...chiar si faptul ca traiesc este o minune! si eu cred la fel ca si tinewinking

| RenesmeeLuv a răspuns:

Sti citatul ala : poate Dumnezeu există, poate nu există... Să cântărim câştigul sau paguba pe care le-am avea dacă spunem că Dumnezeu există. Sunt două posibilităţi: dacă câştigi, câştigi totul, dacă pierzi, nu pierzi nimic. Deci nu mai şovăi, pariază că El există!" sau : "Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult." Eu as zice totul, nu doar foarte mult big grin fundita?smug.

Întrebări similare