Atunci cand ma inteleg bine cu cineva sau realizez ceva ce mi-am propus de mult. Sunt fericit cand simt ca am prieteni.
Multe lucruri
Prietenii mei
Muzica
Dansul
Vremea frumoasa Vara
Vacanta
Ciocolata
Familia
Distractia
Glumele
Iesirile in oras
Pe mine în general muzica veche anii 70/80, pote part eu mai demodat, dar și magnetofoanele, și muzica trasă pe benzi, au un sunet aparte specific acelor ani deosebiți, care din păcate nu se mai întorc nici odată, fiecare melodie î mi aduce aminte de vremea cînd eram mic, sînt niște amintiri care nu se pot descrie în cuvinte, vă mulțumesc vouă tuturor de pe T P U, că pune ți așa întrebări frumoase care te duc cu gîndul în trecut, la lucruri minunate,. sănătate tuturor, și o zi frumoasă.
Vremea calda, vara, si vremea rece cu zapada ca sa ne batem.
Si sa dansez :X :X :X
Lucrurile marunte, in general.cam totul in afara de vremea asta urata de afara care imi provoaca exact opusul
Sa vina mai repede vara
sa iau vacanta
si sa urc repede repejor
in masina si sa ajung la soramea in spania:X
dar pe tine ce te face fericit?
Ma face fericita lukrul ca stiu ca undeva in lume cineva se gindesthe la mine si ca cineva ma iubeste cu adevarat.
''Iubirea'' de tot ce ne inconjoara (oameni si lucruri). Inercand sa fim mai buni vom vedea altfel viata. In roz daca se poate spune
Eu sunt fericita cand sunt inconjurata de persone care tin la mine si cand mi se multumeste
Aiicha întreabă: