Ce ma face sa ma simt frustrat?
- mancarea proasta(chiar si aia considerata buna, dar a iesit prost, lucru ce se poate intampla oriunde, nu doar la tine acasa, poate chiar si platesti);
- cand nu sunt inteles corect, evident ca nu din vina mea;
- cand nu am umbrela la mine si ajung imbaiat acasa; da' ce-s englez sa am umbrela dupa mine permanent? eu sunt doar adaptat la conditiile climatice specifice acestui teritoriu carpato-danubiano-pontic.
- computer-ul "ingheata"/te dezamageste fix in momente cruciale;
- critica in necunostinta de cauza;
- incompetenta sau indiferenta celor care ma inconjoara;
- multi cretini care n-ar trebui sa aiba permis de conducere;
- nationalistii, oamenii mandri din orice nimic, cei trufasi, aroganti, superficiali, snobi, chiar si tineretul reprezentat in mare parte de niste imbecili;
- iubitorii de caini vagabonzi;
- fragilitatea corpului uman, limita de functionare la anumiti parametri;
- nu am voce muzicala;
- nu am talent la desen;
-... atat deocamdata.
Nu am cum sa elimin/schimb asa ceva. Face parte din viata de zi cu zi. Si nu de la mine trebuie sa plece schimbarea.
Cu exceptia remarcii despre cainii vagabonzi sunt de acord.
Si de ce, ma rog? Dar stii de ce ma frustreaza? Pentru ca sunt niste ipocriti...si ii iubesc pe strazi. Sa-i ia acasa! Sunt prea buni acum sa dea din clanta ca mor sufletele nevinovate. Dar mai bine sa ramana in continuare in strazi sa ma latre/muste pe mine sau sa ajung sa platesc chiar si eu personal pentru adoptii la distanta doar ca sa am liniste publica, dar macar nu moare nimeni eutanasiat.
Asta e adevarat. Bietele animale nu au nici o vina.
De fapt autoritatile trebuie sa faca ceva. Nici vina oamenilor nu e.
E adevarat ca o buna vina o au autoritatile, daca nu chiar cea mai mare. Chestia e ca si cand vin hingherii sa colecteze cainii sar "iubitorii" sa le dea in cap. De-asta zic. De ce nu-i adopta? E bine sa stea la coltul blocului in continuare si sa latre noaptea si sa nu dormi de ei.
Pai sa cheme politia sa-i aresteze ca nu sunt lasati sa-si faca treaba. Asta este pana la urma, fiecare cu treaba pe care o are de facut.
Multe,cum sa elimim ceva daca acel ceva exista nu pot ignora realitatea asta mar transforma intro oaie fara minte
Se pot elimina multe lucruri care te fac nemultumit: prostia, fumatul, alcoolul, chiar sa schimbi si tara daca e nevoie. Depinde de ce te face sa te simti frustrat.
Nu fumez, nu beau
Cred ca ti-ai dat seama ca erau doar niste exemple.
Eu cand ma simt frustrat beau un paharel de tuica si gata, imi trece frustrarea.
pinkyypromise întreabă:
KamaSutra întreabă:
alexandramara întreabă:
Nemes_Anamaria_1990 întreabă: