| eugem35 a întrebat:

Ce va faceati dac nu aveati tel mobil si internet. mai ales ca eram foarte seriosi si cand stabileam o intilnire prin tel fix ne duceam sa ne intalnim cu fata sau cu iubita

Răspuns Câştigător
| kaya a răspuns:

Ar fi fost mai bine fara telefoane si fara internet, parinti nostri cum au rezistat fara ele, caci atunci nu aveau bani sa isi ia telefoane mobile si alte chestii.Pe vremea mea(cand aveam 10 11 ani)nu aveam calculator nici telefon si ma jucam cu copii, acum copii au telefoane si acces la internet se uita la filme xxx cand parinti nu ii pot supraveghea, sau fac alte minunatii, nu mai stiu de joaca nu mai stiu ce e aia copilarie.De ce mereu vezi cate o intrebare a unui copil de 14 ani:Ca e bine sa imi incep viata sexula la varsta asta? sau alte minunatii De ce se da in cap unui copil de 10 ani? Ca sa ii se fure telefonul ca are un telefon performant si nu toti isi permit sa il aibe.Asa ca din cauza ca acum oricine isi permite telefon si calculator se vor auzi multe.

6 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Totul ar fi mai real, mai bun. Mie asa mi se pare.Am putea trai foarte bine fara telefon mobil si fara net.

| Marii a răspuns:

Fara internet cred ca as fi putut trai, dar fara telefon eram moarta, in el e o parte din mine, el stie totul despre mine.batting eyelashes

| perla a răspuns:

Eu vreau sa-ti raspund ca mi-ai raspuns si tu mie.acum15 ani nu erau telefoane decat fixe cum spui tu dar eu nu stiam sa-l folosesc nici ala internet nici nu se pune problema. daca imi dadea tata 5lei sa vad un film o data pe luna spuneam sarut mana.asa ca daca nu exista internet nu-ti raspundeam acum la intrebare. ce intrebare ai pus?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atat timp cat nu sti despre existenta acelora, n-au de ce sa te afecteze.
In situatie de fata, oricine stie ce este acela un telefon si sa-l foloseasca. Automat, arde in el dorinta de a-l avea, neglijand consecintele.

| maik_4059 a răspuns:

Daca nu era mobile imi era mai greu s-o caut pe mata acum e mai simplu

Întrebări similare