Banii,linistea, iubirea,muzica film sunt multe chesti care ma relaseaza
ma deprima despartirea de cineva, suferinta, cearta, dezamagirea, tradarea, uitarea de catre uni, lipsa baniilor, saracia, depresia etc
În momentul ăsta să ascult muzică mă liniștește iar să mă gândesc la trecut sau viitor mă deprimă.
Cititul, o vorba buna, sau o imbratisare venita din partea unui prieten drag.
Ma deprima prostia, ipocrizia, rautatea, si agitatia din lumea asta.
Pe tine?
Cel mai mult ma linisteste daca sunt tinuta in brate de fiinta iubita si cel mai mult ma deprima singuratatea indelungata.
De ce nu mergi la un psiholog? la inceput credeam ca zici la misto dar multe raspunsuri ca astea vad la tine
poate și acum zic la mișto
Ciudata mai esti
mulțumesc
Pacat ca o iei ca un compliment
păcat că iei totul în serios.
Ai dreptate. mai bine ca tine sa fac comentarii pline de drama doar sa fac misto de altii, ori sa atrag atentia. nu stiu care e mai penibil
da, eu sunt penibilă.
Sper ca viața ta să devină mai puțin deprimantă.
bine, poate că am exagerat spunând asta, aveam și o stare mai proastă. da e normal ca fiecare dintre noi să fie deprimat, deși e un cuvânt prea exagerat, asupra unor aspecte din viața lui. cu toți mai avem probleme, dar asta nu înseamnă că viața noastră e un dezastru, are și părți frumoase.
Te înțeleg. C:
Și mă bucur că ți-ai schimbat părerea.
Eu cred ca important ar fi ca acea persoană care este deprimată sa se refugieze în lucrurile care o liniștesc. Și sper sa le aibă alături atunci când are nevoie de ele
Și mie îmi plac dulciurile.
Și dacă te deprimă muzica, încearcă să nu mai asculți deloc sau să asculți ceva mai vesel.
"Ce vă liniștește cel mai mult?"
https://www.youtube.com/watch?v=hwDzbZcUTok
"Dar ce vă deprimă?" ipocrizia nesimtitilor
Asta e chiar bine. Nici să nu găsești vreun motiv. C:
Păcat. Deși termenii „liniștire" și „deprimare" sunt total opuși, păcat.
Eu acuma imi dau seama ca eu niciodata nu imi aduc aminte sa fiu nelinistit...
faptul ca nu ma apuc de invatat odata pentru bac
Muzica, anime-urile, serialele. Lipsa increderii de sine, lumea din jur, etc.
AlexandraAle121 întreabă: