Frumusetea inceputului.Al toamnei. Spectacolul e superb.Pasarile isi planuiesc plecarea de dimineata. E minunat sa le auzi si sa te prefaci ca le intelegi
Iubirea stiu ca sint iubita si apreciata de iubitul meu.asta ma face sa ma scol dimineata fericita si multumita de mine
Bună.
Viața mă motivează că nu m-a lăsat pradă în brațele morții!
Când ne culcăm nu știm dacă ne mai trezim a doua zi, putem muri în somn (infarct, accident vascular cerebral, etc.).
Pa, pa.
Buna! Ma motiveaza gandul ca mi s-ar putea intampla ceva minuna azi si ca e pacat sa pierd vremea in pat.
Cred ca fiecare dintre noi are alte motivatii si mai depinde si de varsta pe care o ai. O tanara mamica este motivata de micul pui de om, un tanar sau o tanara e motivat(a) de faptul ca are in fata o intreaga zi pentru a se gandi sau a fi cu prietenul, iubitul. Un om in floarea varstei, care munceste, se gandeste ca are inca o zi posibilitatea de a castiga bani pentru familie. Un artist, se gandeste ca are o intreaga zi pentru creatiile sale, etc. Mai important decat ce ne motiveaza, e insasi motivatia! Aceasta e marea problema, pentru ca daca aceasta lipseste, lipseste si sensul vietii.
Faptul ca am un scop in viata si ca fiecare zi, luata ca atare, are rolul ei in existenta fiecarui om.