Timpul liber din belsug cateva zile, mancarurile traditionale cum ar fi carnatii de porc, sarmalele, sarbatoarea in sine pentru ca petreci cu familia, prietenii, bei cu ei iar totul e in voie buna.
Momentul ala de liniște,mirosul de mandarine si portocale,mesele pline, cei dragi la ele, bradul împodobit, cadourile, si zăpadă dar se pare ca anul asta nu e cazul.
Cand eram copil imi placea miracolul aparitiei bradului si a cadourilor peste noapte in camera.Cand eram adolescenta ma bucuram sa impodobesc eu singura bradul si sa primim musafirii.Era o atmosfera minunata, fericita. Dupa ce m-am maritat eram fericita sa fac brad pentru copii si sa pun cadouri sub ea faceam si poze le am si azi.Acum imi place la craciun ca e o agitatie mare la servici in sensul cel bun toata lumea se agita ce sa cumpere de ce o sa se bucure cutare sau cutare, iar acasa ma bucur de bradutul din mijlocul camerei de mirosul de cozonaci si sa-mi vad copiii impreuna care se mai tachineaza din cand in cand si asta ma amuza.Ma bucura ca suntem din nou impreuna.Mai vine si mama si frate-meu deci familia e completa.