| victorbold a întrebat:

Ce va place cel mai mult la sarbatorile craciunului? dupa parerea mea :"colindele" ne fac sa fim mai buni si sa ne bucaram de nasterea lui IIsus!-simtim prin ele magia Craciunului! voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! sarbatorile de iarna pentru mine e cu totul ceva special, pentru ca retraiesc copilaria si imi aduc aminte cu drag jocurile copilariei mele, mirosul cozonacului si al preparatelor din porcul sacrificat, imi aduc aminte ca mergeam cu drag la colindat si urat prin sat, nu conta ca era zapada, ger etc.era o dorinta a tuturor copiilor, iar faptul ca eram rasplatiti cu bani si dulciuri, ne facea sa ne dorim ca sarbatorile sa nu se termine, nu ne gandeam la cadouri, pentru ca asa erau vremurile, te imbraca de sarbatoare, asta era cadoul, astazi cu tristete vad ca generatia tanara nu stie sa se bucure de aceste sarbatori cum o faceam noi, ei au un singur scop, sa primeasca cadouri, distractie prin cluburi, la munte etc, dar uita sa isi traiasca cu drag copilaria, va veni timpul cand vor regreta ca nu au trait copilaria asa cum ar fi trebuit...astazi am copiii mari, si retraiesc langa ei sarbatorile de iarna cu drag privind cu nostalgie in urma.love strucklove struck asa simt eu magia Craciunulu si a sarbatorilor de iarnalove strucklove struck

2 răspunsuri:
| kmarianak a răspuns:

Http://www.universdecopil.ro/Ingerul-si-Magia-Craciunului.html, O poveste minunata despre "Ingerul si Magia Craciunului". Craciunul are in el acea magie care aduna pe toata lumea intr-o minunata conspiratie a dragostei. Sa ne deschidem sufletul!

| KattyD a răspuns:

Mie imi plac luminile si colindele de pe strada, imi dau mereu o stare de bine si mereu asa va fi!