Sa stau acasa si sa citesc. Daca sunt invitata nu ma duc decat daca poate veni si o prietena, daca nu, nu ma duc. Ma simt ca un outcast, la petreceri. Mai bine stau acasa si citesc sau fac teme sau orice altceva.
Cum așa? M-am uitat prin niște răspunsuri și pari mai nebunatică de fel.
Inteleapt raspuns.
Eu? Sunt nebunatica, inca nu ai aflat tu ce am facut eu pana acum. Doar ca nu ma simt eu bine la petreceri. Majoritatea adolescentiilor de aici sunt fitosi si chestii si trestii, mai bine stau acasa sau ies cu prietenii decat sa merg la petreceriile lor.
Ma asez linistit pe un scaun, socializez daca se poate. Daca nu, fumez linistit si astept ca toti barbati sa se imbete sa pot rade copios pe seama lor trist, nu?
Nu
Iooi doamnee am auzit ca esti suparat
Eh, nu contează.
Am scos pe toți.
De ce? de ce si pe mine? spune-mi tiam facut ceva te rog
Nu mi-ai făcut nimic. Am lista goală de prieteni și am zis că așa mai bine. Oricum nu are rost. Aveam o grămadă deci nu ești singura. E ceva general nu doar legat de o anume persoană.
Off dar ce ai patit stii ca tu ai fost primul meu prieten aici nu? fara tine nu mai are sens sa intru pe TPU
Păi eu sunt în continuare aici...Nu face cu nimic diferența o listă de prieteni. offf...Nu știam. Mă faci să mă simt oarecum vinovat. Nu știu ce să spun.
Nu iubirici nu esti vinoavat cu nimic ok o sa intru pe TPU sa stii ca eu sunt aici daca pot sa te ajut cu ceva...ok te pup eu ies
Ok, pa...Merci.
:*
Sa nu ma duc, asta imi place cel mai mult. Chiar nu imi trebuie sa vad pe nimeni beat, baietii drogati, fete sa nu mai zic cum, plus ca de obicei sunt o gramada de fumatori, urasc fumul de tigara, vrei sa ma intoxic? Mai bine raman acasa, multumesc frumos.
Păi să știi că tu nu ai definit în capul tău foarte bine, termenul "petrecere". Dacă asta se poartă la tineret nu înseamnă că petrecerile constau neapărat în ce ai spus tu. Și uite cum timpurile trec și anormalitatea este transpusă elegant în normalitate...
Scuze dar eu am fost la nicio petrecere pana acum iar la noi petrecerea e petrecere, gen party, nu un fel de "adunare"(nu am un cuvant mai bun, desi sunt si mici "adunari", insa in rest nu ma pot gandii la nimic). Stiu din ce mi-au povestit niste prietene cum e la petrecere, iar eu am ramas cu asta. Scuze
Păi ce petrecere nu e și aia când dansezi, dar nu neapărat să bei prea mult sau să fumezi sau să te droghezi?
Acum poate așa e la petrecerile la care merg ele...Depinde și ce fel de persoane ai în jur.
App ai vreo legătură cu LaughtingKarima? Mi se pare că numele voastre coincid oarecum, chiar și avatarele au o vagă legătură...
Imi e prietena, normal. Ciudatele cu creepypasta...
Daca ma gandesc bine, trebuie sa imi schimb anturajul.
Îmi sunteți tare simpatice "ciudatelor" Parcă și semănați un pic. Sau mi se pare.
Pai normal ca semanam, doar suntem ciudatele creeypasta... Eu una nu vad asemanarea dar merge si asa..macar iti suntem simpatice
AlinutzaRouz întreabă: