Ma dau cu bicicleta
Mă uit la filme
Joc mobile legends
Procastinez ( stat degeaba)
Complet liber nu cred ca am fost vreodată, și în acel iluzoriu moment de aparenta,, libertate'', care apare de obicei seara aproape de culcare, tot îmi zboară mintea sa planific cum va fi sau ce am de făcut în următoarea zi. Dar prima de adormit, e musai sa vad un episod din Family Guy.
Cheers
Nu am un "cel mai placut", am un repertoriu foarte vast, si aleg ce imi doresc pe moment.
Azi ar putea fi mers pe munte, maine stat pe internet cu castile puse, poimaine turnat betoane. Important este sa am mult timp liber, aia ma binedispune cel mai mult. Activitati se gasesc.
Imi place sa fac tabele in excel cu tot felul de date ce ma intereseaza, ma uit la filme, ascukt muzica cel mai mult mi-ar placea sa tot colind lumea sau macar tara cu masina dar nu am una, asa ca stau acasa si calatoresc doar virtual.Da s-ar putea spune ca si cu trenuk se poate calatori dar iti trebuie bani de cazare de unde atatia bani sa tot dai pe hoteluri.
Mă duc să mă plimb afară cu bicicleta.
Doar Sâmbăta și Duminică am liber de la muncă ies afară la alergat în parc, câteodată mai ies și în centrul orașului, mă mai uit să văd ce este pe afară în locurile care sânt cele mai aglomerate.
De fel nu ies prea mult pe afară, munca mă pune la destule să mai pot să ies pe afară cum ieșeam înainte, mă axez mai mult pe muncă am destul sarcinii pe care mile asum și le iau foarte în serios trebuie să fiu responsabil pentru locul de muncă și postul meu, nu pot să-mi petrec prea mult timp pe afară după 11+ ore de muncă, pur și simplu îmi cedează corpul simt cu mă ia somnul instan pe picioare pe străzi)) pe drum sau prin tren))) și nici cafea sau energizante nu consum și nici nu beau deloc, nu vrea sa ma otrăvesc ca să pot să stau puțin mai mult pe afară înainte când avea programul de muncă mai scurt după 8 ore de muncă aveam tot timpul din lume... Acum nu mai este așa deloc sunt peste tot la muncă mulțumesc lui Dumnezeu din toată inima mea și tot sufletul cu Adevărat pentru că mi-a mia oferit darul să mă pot descurca în felul meu și să mă pot integra printe oamenii! La locul meu de muncă.