Sa lupt pentru a invinge toate obstacolele pentru a obtine tot ce mi-am propus pentru mine si familia mea.
Cel mai mult imi place sa traiesc.Numai gandul ca am mai prins un apus ma inveseleste indiferent ce zi as avea
Imi place sa fiu in compania prietenilor adevarati. Atunci simt ca traiesc, atunci simt ca pot fi eu.
Imi place in ultimul timp sa mananc, cam multsi nu e bine delocAcum serios vorbind imi place cand cel de langa mine este multumit, cand surade si ma iubeste.asa as vrea sa fie viata mea.intotdeauna sa-i multimesc pe ceilalti.Insa cel mai mult imi place sa cant
Sa stau alaturi de cei dragi si de prietenii mei si sa ma inteleg foarte bine cu toti oamenii
Sa ma distrez, sa petrec cat mai mult timp cu cei dragi si sa imi ating scopurile!
bye
Am foarte multe pasiuni... Si nu prea imi place sa ma complic.
De aceea stau prin atelier si pictez, cant la instrumente... Si iubirea mea ramane teatrul, chiar daca am specializare in film.
Mai ales imi place sa fiu om, sa ofer ajutor, sa zambesc chiar daca ploua, sa nu regret nimic din ce am facut, sa stiu ca vine o zi de maine mai buna. Sa privesc spre orizont si sa ma ratacesc cu privirea, sa ma odihnesc langa raul vesnic tanar.
Andr3i1996 întreabă: