anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce va place mai mult:sa provocati sau sa fiti provocat? Cum reactionati cand sunteti "atacati" din senin fara sa fi facut absolut nimic? Eu una, acum le gasesc ac de cojoc tuturor celor si-au gasit o astfel de"ocupatie", asta in cazul in care se leaga de persoana mea, dar un lucru e sigur:niciodata nu raspund unei provocari cu rautatea cu care sunt atacata.Ma gandesc de zece ori inainte de a trece la "fapte". Voi ce faceti intr-o astfel de situatie?

Răspuns Câştigător
| mihaibrasov a răspuns:

Daca ataci inapoi ce rezolvi? Pierzi energie ca sa imparti mai multa ura in jurul tau. Cand primesti o palma intoarce si celalalt obraz. Nu e victorie mai mare decat a intoarce obrazul. Am incercat cu diversi oameni si eu mereu am invins asa. Pur si simplu e cea mai eficienta metoda si functioneaza.

4 răspunsuri:
| giovana a răspuns:

Eu, nu atac niciodata. Astept ca celalalt sa isi vada greseala si sa regrete, chiar daca nu voi stii asta niciodata. Sunt sigura insa, constiinta persoanei lucreaza, in saptamani, luni, ani...si va realiza greseala. Daca insa, vad o "revenire", o tentativa macar, iert si uit.

| Ally_8613 a răspuns:

Eu una.incerc sa tratez lucrurile astea cu indiferenta/./pana la urma.roata se intoarce!big grinbig grinbig grin

| AdyYnNnNn a răspuns:

SA provoc!hee hee
iar daca as fi atacata fara motiv de ex la adevar sa provocare daca ar fi o provocare nu as face nimic cat timp nu m`ar lovi tare dar m`as supara ca m`ar pune sa se razbune pe mine laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai dreptate @mihaibrasov.Doar ca din pacate am ajuns in situatia in care uneori, chiar simt nevoia de a ma apara...Sunt situatii care pur si simplu nu le pot suporta oricat as incerca sa le trec cu vederea...sad