| notsurewhoiam a întrebat:

Ce va place si ce nu la romania si cum credeti ca s-ar putea schimba asa cum vreti voi? ce este romania dupa parerea voastra? eu una cred ca romania este impartita asa: oameni foarte bogati si oameni foarte saraci cei bogati sunt asa de pe urma celor care au ajuns saraci... oameni destepti care nu au sansa sa arate ce pot cun este sigrupul acela de medici care au descoperit un tratament pentru inima care ar pute salva mii de vieti dar nu au fonduri pentru a face cercetari cei care au pensie sau salariu de 300 500 de lei au donat dar cei care castiga mii de euro asa pe moca mai bine ii da nu stiu care ilioane la guta ca sai cante decat sa doneze unde e nevoie asta e romania si sa nu mai vorbesc despre cei care sunt la conducere... astept parerile voastre:*

1 răspuns:
| mgtow a răspuns:

Asta e Romania, o tara plina de coruptie si mie ce nu-mi place la ea este (etnia rroma) mi-e scarba sa-i vad fura, put si vorbeste urat. Ar trebui sa-i trimita pe marte sau pe alta planeta, de restul nu imi pasa oricum eu am de gand sa ma bag ca sofer pe tir si acolo castig bine.