Că mâine mă trezesc la 5:50 dimineaţa, apoi am ore de la 7, ceea ce e nasol, foarte nasol... şi şcoala, n-am chef... de parcă am avut vreodată, în fine
Im primul rand sanatatea mea si a familiei.
Si desigur scoala. Ma straduiesc sa obtin note cat mai bune si sa invat, ca pe viitor sa imi fie bine si sa ajung ceva in viata.
De asemenea sa imi petret timpul cu familia si prietenii adevarati.
Ca maine in sfarsit o sa plec acasa... dar mai am de indurat inca o noapte si jumatate de zi pana atunci.
Ma preocupa viata asta grea, plictisitoare si scoala care imi ocupa destul timp, dar na trebuie sa invat cat de cat acolo, ma preocupa si prietenul meu, el vrea sa iesim si eu nu am timp mereu.
Ma preocup cu preocuparea de a gasi o ocupare ca sa am cu ce sa ma preocup.Incalcite sunt caile domnului.
In momentul asta ma preocupa bebele meu, nu ma simt prea bine si astept cu nerabdare ziua in care se va naste si medicii ma vor anunta ca este totul perfect si nu am pentru ce sa-mi fac griji.
ma preocupa starea de sanatatea tatalui meu, ma preocupa ca nu ma mai mut odata si nu stiu cum sa ma impart sa fac totul si ar mai fi o multime de lucruri care ma preocupa dar incerc sa gandesc pozitiv si sa nu ma stresez, nu este prea indicat.
Ma preocupa faptul ca tot vreau sa fiu intrebata ceva ce candva si tot astept