Sa ascult muzica la maxim in timp ce fac ceva in photoshop. Asta e pe locul 2.
Pe locul 1 este somnul.
Sa pot sa fiu eu in preajma celorlalti, sa nu simt nevoia sa impresionez sau sa ma prefac altcineva decat cine sunt. Sa stau asa langa cineva, amandoi culcati pe iarba, sa privim cerul si natura, ori sa stam cu ochii inchisi si sa spunem ceva doar daca e o intrebare existentiala care ne framanta si care poate ne opreste sa fim cine suntem de fapt. Sa fie asa o iesire in care stam 80% din timp, iar restul vorbim.
Muzica,plimbarea in aer liber, cititul, conversatile cu cineva, invatatul de ceva nou care imi place, sa vad un doc /film
Un meci de fotbal, asta este relaxarea maxima pentru mine! Dar sa vad un meci in care echipa mea castiga, nu una in care pierde!
Muzica, desenatul, sa stau degeaba. Sa vorbesc cu prietenii. Sau atunci cand stau in Biserica si nu ma gandesc la absolut nimic. Parca imi las grijile la intrare.
U?
Sa citesc.
Iti place sa mergi la Biserica? Foarte frumos!
Nu chiar mai trag colegii astia de mine : " bogdane, hai bai la biserica, ca o sa o iei pe o cale gresita )". Dar imi place asa...in mare.
Pai asa e. Mergi la Biserica ca acolo e mai frumos. Ce sa faci in club, unde sunt toti drogatii si toate alcolistele. Asculta-ti colegii! daca esti un baiat cu capul pe umeri, te felicit!
Buni colegi ai Uneori e nevoie să te împingă cineva de la spate
Uneori
De fapt ala e singurul lucru bun la colegii mei, ca in rest...
Cam nu înțeleg cum sunt ei, dar în fine, au un mare plus.
Mda, se poate spune si asa
Cum ar fi capul?
Nu că e prea preţios, haha.
Prinţeso, ce te pricepi să tai carnea, pwwp.
Sa vezi ce frumos te tai pe tine
Te iubesc
esti viata mea
pwwwp
Si eu te iubesc, pwwp, sunt cea mai smechera
Ce iti place sa-ti lasi comentarii de pe contul meu
Pe unde ai vrea sa calatoresti?
Prin zone montane! Sa cunosc lume noua. Sa invat noi obiceiuri.
Plimbarile imi plac si mie, imi baga un entuziasm si o adrenalina in suflet, de nedescris!
Ce frumos!
Cunosc sentimentul. Cu prina ocazie trebuie sa mergem sa exploram frumusetile naturii!
Bwuahahahaha!
Ai vrea, aa?
Da, de ce nu?
Foarte bine! Cand mergem? Ca sa stiu cum imi fac bagajul.
Acum, imbraca-te si haida!
Sunt gata! Te mai astept mult?
Nimic nu este mai relaxant si mai placut pentru mine decat o plimbare in natura, in special in padurea este locul care ma atrage cel mai mult
''Doua lucruri ma alina, si ma vindeca de boala
Damigeana cand e plina si femeia cand e goala''
Meditatul?
Da să stau și să meditez în liniște, ce e ciudat?
Nu am zis ca e ciudat.
Salut, nu ma pot decide la un favorit asa ca:
Uitatul la animeuri.
Cititul.
Somnul.
Linistea.
Muzica.
Iubirea, amagirea faptului ca sunt iubit cand de fapt nu sunt... ironic nu?
Timpul petrecut cu cap, astfel nu mai trebuie sa iau in considerare ca mi-am pierdut timpul degeaba...
Sincer, ador sa fredonez sau sa interpretez tot felul de voci. De la artistii din ziua de azi pana la cei mai cunoscuti muzicieni. Ma pierd pur si simplu printre strofe, ma joc cu vocalele si ma mai prostesc la unele refrene. De obicei ador melodiile de jazz si rap. In rest ador sa pierd timpul citind sau compunand, dar desigur nimic nu intrece cititul.
Anonymus101 întreabă: