Femeile sa stii, de aia ma tot ascund de ele evitandu-le ca sa am o viata linistita din toate punctele de vedere.
Pe langa usile rotative si paianjenii, ma sperie si momentele alea cand am un carcel...Dar nu pot spune ca ma sperie asa de tare.Meh...
Administratia Financiara si agentii aia dubiosi care-mi bat in usa sa le dau banii
Tu meriti o medalie de aur.
Sincer pe mine ma infricoseasa piticii de gradina.(se holbeaza la mine si ma ingrozesc)
De ce, nu ar trebui Dumnezeu?
cel rau te sperie ca asta face el cel mai bine, dar...de Dumnezeu trebuie sa ne fie frica, //sa ne speriem\\
De ce te-ar speria Dumnezeu? La urma urmei nu El este tatal nostru?
Da dar e si Judecatorul nostru.
Ce ma sperie ....Frica este un sentiment care te poate dobori, te poate ingheta la propriu si te poate face sa fii speriat toata viata.Mie imi este frica de multe dar, cel mai mult imi este frica MOARTE.Nu neaparat moartea mea ci si a celor din familie sau prieteni.Sentimentul de frica si moarte combinate te ingheata si te fac sa vezi cat de multe mai aveai de facut pe lumea asta si poate nu o sa mai ai sansa asta, practic iti vezi sfarsitul in fata ochilor.Nu doresc asta nimanui.
Mi'e teama de boli, ma ingrozeste doar gandu ca as putea avea pe viitor cancer sau alta boala
Ma sperie faptul ca poate, doamne fereste, intr-un viitor, voi muri, dar nu din cauze naturale.
underc0ver întreabă:
gabyxgdbgz întreabă: