Buna nu stiu intreaga categorie si ceea ce o sa-ti scriu aici o sa ma catalogheze pe de o parte ca nebun, dar sunt studiate mai multe,
Cand un om este sensibuil si a suferit mult i se mareste perceptia extrasenzoriala si asta inseamna ca poate simti mai mult decat ii este dat. Totodata in principal fara antrenament nu poate sa dea o forma perceptiei sale senzoriale. In principal ai ramas conectata, u sora sau cu altcineva, inplan energetic senzorial si asta probabil s-a intamplat in momentul in care nu ai dorit sa iti iei ramas bun.
Sfatul romanesc din popor este sa-i lasi de baut seara si o bucata de paine ca sa manance si sa-i dai drumul, pentru ca fiind ea energetic legata de tine in plan astral poate fi atacata ceea ce nu este foarte bine pentru nici una din voi. Tu te poti molesi, si ea nu poate pleca unde trebuie.
Poti sa-i vorbesti in vis( daca te concentrezi un pic) dar va trebui sa ii drai drumul.
Multi vor cataloga ce am scris ca baliverne dar adevarul este stiut doar de cunoscatori
Îmi aminteşti de Will din ''Good Will Hunting'', când era la cel de-al doilea psiholog (cred), ''hipnotizat'', spunând că cineva e deasupra lui şi îl atinge şi nu ştia cine era. Doar că el nu vorbea serios...
Poate ti se pare, sau a atut vantul. Nu exista spirite.
Si, imi pare rau pentru sora ta
Condoleante pentru sora ta. In aceasta intrebare parerea noastra nu conteaza, insa daca tot ai pus aici intrebarea o sa raspund si eu. Presupun ca ai tinut foarte mult la sora ta, atat de mult incat se putea sa o vezi inaintea ochilor, nu sunt Dumnezeu ca sa iti raspund la aceasta intrebare, tu cand mai urci scarile gandeste-te la altcineva, nu la ea. Si eu, seara, cand vin acasa, vad cate o piatra sau cate o hartie aruncata si imi imaginez ca e ceva real, in viata. Incearca sa nu stai prea mult singura daca iti e frica. Din nou imi pare rau pentru sora ta.
Condoleante!
Nimeni nu poate spune ca spiritele nu exista, desi nici eu nu cred in ele.Dar totusi s-ar putea sa fie...probabil,spiritul surorii tale, e nelinistit si stie ca a lasat pe cineva in urma.
Dar nu te ingrijora sau speria deoarece nu iti face nimic, din moment ce te mangaie n-are intentii rele.Vezi si tu, cauta pe net despre asa ceva.
Ok să zicem că noi toți am pierdut pe cineva drag și de multe ori ne-am dorit să îi revedem, să îi mai îmbrățișăm măcar odată și multe altele. Nimeni nu îi poate aduce înapoi și de multe ori nu înțelegem asta. Poate că după moartea ei ți-ai dorit foarte mult s-o revezi și creierul tău a făcut să zicem o reacție adversă, poate că DMZ a lăsat-o pe pământ încă puțin ca tu să o simți aproape, poate că ea nu a vrut să plece dintre noi fiindcă încă are ceva să-ți spună. Sunt foarte foarte multe posibilități și mult prea multe variante de răspuns. Eu cred că răspunsul îl găsești acasă nu pe TPU
anonim_4396 întreabă:
Δи∂яɛɛα Ƨcʋмρικ întreabă: