Ca sa te lamuresti de la inceput, ca nu-ti raspunde la intrebari un"oarecare" iti spun ca sunt femeie, am 60 ani,nu am idei de "mamaie de la tara". Daca o femeie,la tinerete,este de "profesie",nu o sa fie soti,mama adevarata. Daca, a incercat sa-si faca o relatie tot incercand,asta este scoala vietii(eu nu am incercat si am luat plasa mare). Poate nu ai timp,daca tot esti pe drumuri,sa-ti gasesti pe cineva,care sa-ti fie devotata,atat tie cat si familiei.O femeie adevarata,nu inseala(si asta foarte rar)decat,daca sotul o dezamageste:o bate,o inseala, o injoseste, nu o apreciaza pentru cine este si ce face! Nu dispera, ca o sa gasesti tu pe cineva, care sa te aprecieze.Eu,care nu am divortat(sotul dupa ce care le are cu bautura, mai este si puturos, traind pe spatele meu), tot mai sper la o viata in doi mai buna, dar nu cu el!
Buna
te inteleg si stiu ca astazi partea feminina nu mai vrea relatii stabile si nici copilasi, sa nu uitam ca nici barbatii nu sunt sfintisori..am o fata de 23 de ani si ma bucur enorm ca nu face parte din clasa celor de astazi..munceste/e studenta si iubeste si este iubita..sunt trecuta de 40 de ani si am stiut sa imi educ ingerasii in asa fel sa nu ajunga rasul lumii, ne mandrim cu ce am cladit si am educa copilasii asa cum am stiu noi, fara bone fara nimic..astazi fetele vor lux/bani facuti din munca usoara/facultatile sunt facute si platite cu bani grei, aici e vina parintilor ca nu ii intereseaza nivelul de cunostine ale copilului, poate esti dezamagit in viata dar nu uita ca jumatatea ta trebuie sa existe undeva, dar nu sti tu unde sa o cauti, se zice ca fiecare pom are umbra lui..schimba cercul de prieteni/fa-ti alti prieteni si uite asa vei ajunge sa o cunosti pe EA...
O zi buna si frumoasa sa ai
Costea_Gabriela_1995 întreabă:
334499 întreabă: