| Hyacinth a întrebat:

Ce vedete din Romania sunt cu adevarat frumoase? Nu prea cunosc am vazut o fata Theo Roz ea pare dragutica dar ce e muzica pe care o canta? E manea ca nu imi dau seama?

16 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

+1 la Delia

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

E muzica de crasma.
Tipa canta cam orice, inclusiv manele, cu Bogdan DLP.
Printre frumoase, ar fi Delia si multe altele.
Nu cred ca avem nici una urata.

Răspuns utilizator avertizat
| Hammurabi a răspuns (pentru Hyacinth):

N-are 38.
Are 39.

| AdeLeu a răspuns (pentru Hyacinth):

Nu știu ce va place la ea dar in fine. Totuși, are 38, la anii aia nu arati bine doar dacă nu te îngrijești, dar de tânăr, ești tânăr, nu e ca și când ar avea 58 si arată binelaughing

| Freya1 a răspuns:

Eu sunt singura ce nu plac pe nimeni? big grin

Caut-o pe net nemachiata te Theo.

Răspuns utilizator avertizat
| Freya1 a răspuns (pentru Hyacinth):

Seamana cu mia kalifa

| Hammurabi a răspuns:

Și eu tot cu Delia votez.

| Mayhem666 a răspuns:

Nu prea ascult muzica din Romania, dar surprinzator, stiu la cine te referi, si la ce melodie te referi, si nu cred ca e manea.
Mie personal imi place Ioana Ignat, mai ales in videoclipul de la melodia "daca tu nu ai fi".

| SG1995 a răspuns:

Îmi place Andra, Paula Seling arată iar mișto, și Loredana a fost ok până prin 2017 după a luat - o razna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Antonia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.

Te referi strict la femei?

Habar nu am cine e Theo Roz asta, dar pentru că ai mentionat-o, am dat un search pe Google, și da!, e drăguță și frumușică.

Toate sunt drăguțe și frumoase ( fiecare în felul lor, asemenea florilor... )

Cu adevărat frumoase în ochii mei

Inna
https://youtu.be/meJnJtRqEJ0

Antonia
https://youtu.be/YkvfOvHeAyQ

Andreea Bănică
https://youtu.be/yTqrkJAosho

Delia Matache și Andreea Marin.

| Cheo0S a răspuns:

Are natie de rrom se vede dupa fizionomia fetei. Vorbind strict de frumusete nu prea sunt, vezi pe strada femei Mai dragute decat petardele alea

Roxen e draguta. Desigur Mai sunt dar am eu pretentii prea mari la o femeie cand vine vorba de frumusete.

| vodami92 a răspuns:

Numai sunt nene ce au fost odata astea! Cristina rus! andreea banica! delia matache! Elena ionescu! Elena gheorghe! claudia pavel! sunt nesuferite rau! dar pacat de ele erau mult mai frumoase inainte! hormonul! nebunia! si nu inteleg chestia asta sa te imbogatesti asa! ma rog! ca sunt oameni care muncesc corect de dimineata pana seara! daca stii ce este aia! nu de alde andrew tate sau mai stiu eu care! smecheri de astia! care se imbogatesc rapid! in fine asta este alta poveste! sa revenim la vedete! da unele chiar imi placeau! claudia pavel amintiti-va cum era asta cand era la candy sau la cream unde era de fapt! si persoana care este ea astazi! si credeti-ma ca numai este aia care era! a devenit rautacioasa! la ferma cand a fost nu facea nimic nici nu muncea macar! toata treaba o faceau ceilalti! ea nu! de asta zic spun! poate gresesc asta este! dar asa vad eu lucrurile! ca na nasc tot felul de interpretari! Cristina rus o vedeam o femeie serioasa! si-a facut si asta operatii estetice! andreea banica aia la fel s-a prostit! ce fel erau cand erau la blondy si cum sunt acum! si multe altele! delia matache cred ca s-a luat dupa billie eilish! de a ajuns asa! Elena ionescu si aia o urata!

| Dekle a răspuns:

Anca Dumitra, o fata originala și superbă...

Întrebări similare