Nimic special, nu am sarbatorit niciodata Halloween-ul si nu o voi face nici de acum.
Nu l-am sarbatorit niciodata! fiindca oricum este o sarbatoare demonica satanica! sincer multi in loc de halloween! prefera sa isi aminteasca de oamenii care au murit de exemplu in clubul colectiv! pai s-au facut trei ani de la aceasta tragedie! si din pacate nici de aceasta data nu s-a schimbat mare lucru! cu exceptia faptului ca unul din patronii unui club din capitala! dupa colectiv! a pus de toate in club si ventilatie si tot! macar atata sa vad! ca exista ceva schimbare dupa colectiv! altfel colectiv va fi doar o chestie lasa-ta irosita in van! ori tinerii astia care au ars de vii si au murit! acolo! nu cred ca este o chestie de neglijat! asta nu inseamna ca daca nu ai avut pe cineva acolo! sa nu iti pese! gresit! tocmai ca trebuie sa iti pese catusi de putin! oamenii aia erau frumosi! inteligenti! etc in ciuda vorbelor rele cum ca in club faceau sex ca consumau droguri etc vad ca si cu biserica a avut multa lume ceva! ma rog patriarhul daniel eu zic spun ca a fost strict! dar si clar! lumea sa mearga la biserica! nu in club! discoteca!
Da tot mai bine e acasa! pentru copii da e ceva frumos! nu am nimic impotriva! pentru adulti mai putin! nu mai mult!
Azi nimic, sambata merg la o prietena cu o alta prietena sa facem pizza si sa ne uitam la filme nasoale toata noaptea. Facem asta in fiecare an, de vreo 10 ani ))).
Uitaţi -vă la The haunting on hill house. Are vreo 10 ep, dar e un horror super bun.
Ce ai spus tu sunt niste filme la care nici plozii nu se sperie, toate astea au niste efecte de regreti ca le-ai vazut.
De Halloween am muncit, dar seara a fost frumoasa, primind multimea de copii veseli si nerabdatori sa impresioneze cu costumele lor, care mai de care mai ciudate.
Parintii stateau in strada si priveau, pe cand copii veneau si ciocaneau la usa... draguti foc, chiar si aia mici, ciripind de bucurie cand le intindeam cosuletul cu ciocolatele.
Anul asta am avut trafic redus, numai vreo 30-35 de copilasi, fata de anul trecut cand a trebuit sa dau o fuga la magazin, sa mai cumpar ciocolatele.
Halloweenul nu e o sarbatoare Romaneasca, nu vad de ce am sarbatori-o. Doar nu sarbatorim si sarbatorile africane, asiatice.
Nu practic sărbătorile acestea.
Citește aici: https://www.jw.org/......halloween/
Este în suedeză.
Același articol, în română:
https://www.jw.org/ro/publicatii/reviste/g201309/adevarul-despre-halloween/
393Dan întreabă: