Ambele sunt importante, însă după părerea mea, prietenia este eclipsată de dragostea (este un sentiment mult mai complex), în care oricum este inclusă şi prietenia - cei care se iubesc cu adevărat sunt şi prieteni, nu doar iubiţi.
Si una si alta pentru ca fac casa buna daca nu ai prieteni pe cine iubesti? si daca ai iubire cui o daruiesti? in afara iubituului, mama sora etc...si prietenii sunt buni in viata, si unii chiar te fac sa simti ca traiesti. parerea mea
@NOname
Asta vroiam si eu sa scriu acum.Ti-as da o suta de voturi pentru raspunsul ala, dar nu pot mai mult de unul.
Depinde...Poti renunta la iubire daca este o prietenie adevarata.
Sau uneori iubirea se naste din prietenie.Dar dupa parerea mea prietenia adevarata este mai importanta(in cazul meu asa ceva nu exita, dar in fine)
Bafta.
Balanta inclina mult de partea iubirii, deoarece unde este iubire este si prietenie.Un prieten nu sti niciodata daca te iubeste dar un iubit iti este totodata si prieten.
Normal ca prietenia...adica...o prietena/un prieten te ajuta sa treci peste orice, e langa tine atunci cand cineva iti face rau sau ti se intampla ceva.adica asta`i parerea mea.
era un status:
Dragostea cate prietenie:
D:daca eu exist.tu ce rol mai ai
P:sa aduc un zambet acolo unde tu ai lasat o lacrima:X:X