| Haydee a întrebat:

Ce vi se pare voua fantastic?happy

14 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Imaginatia si faptul ca poti avea orice daca incetezi sa iti mai dorestibig grin

| Silvia a răspuns:

Pai...gandirea omului cred eu ca e fantastica...big grin

| Flav a răspuns:

Intrebarea asta e destul de fantastica. Stiintifico-fantastica.

| monyk a răspuns:

Buna, faptul ca traiesc si ca am o familie frumoasa mi se pare fantastic, fantasitc mi se pare si faptul ca nu mai plang dupa fostul iubit, am plans destul, acum vreau sa las totul in urma, fantastic mi se pare si tot ce ma inconjoara, animalele, plantele, florile, pasarile, cerul, apa, pamantul, toate sunt fantastice...

| juniper a răspuns:

Telechinezia, creierul uman, bioenergia si campul magnetic.

| cioko19 a răspuns:

Buna!

Mi se pare fantastica iubirea! Sentimentul acela superb care te face sa zbori. oricat as incerca sa explic .nu pot, ci doar sa simt cum imi invaluie tot sufletul.

| Marii a răspuns:

Ca inca n-am fost calcata de vreo masina. laughing

| Haydee explică:

Mie mi se pare fantastic cum in pantecele mamei se formeaza oasele, buzele, ochii unui copil.Asta e chiar incredibil cum Dumnezeu a dat putere femeilor sa dea nastere unor micuti oameni.Aceea nu e o mama adevarata daca nu pretuieste acest darhappy big grin

| Demoiselle a răspuns:

Romeo Fantastik crede ca e fantasticstraight face!

| mirella25 a răspuns:

Fantastice pentru mine sunt multe lucruri ca de exemplu: Piramidele Egiptene, aparitia vietii pe Pamant si Universul cu tot ceea ce implica el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata. Deoarece te duce si te aduce cum are ea chef laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Romania. E o tara cum nu cred ca mai gasesti pe lumea asta. Daca Romania nu ar fi existat, trebuia inventata. De ce? Unii vor crede ca ma gandesc la peisajele extraordinare si la oamenii de valoare. Pe dracu'...ma gandeam la nea Jiji... laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare fantastic faptul ca desi suntem pe Pamant de milioane de ani, inca nu stim cu exactitate cum am aparut.

| loredana1995 a răspuns:

Mi se pare fantastica viata...asa de imprevibila si de spectaculoasa...de asemenea mi se pare fantastica iubirea...fiind sentimenrul care umple inima dar goleste creierul laughing