anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce vicii sunt cel mai greu de lasat? Si care din ele nu va deranjaza si le considerati acceptabile, ca ar fi unul sau mai multe?

Răspuns Câştigător
| emy a răspuns:

Fumatul, alcoolul si drogurile.Eu nu consider acceptabil nici unul dintre aceste vicii. Le consider extrem de daunatoare, de distructive.In plus, este la fel de greu sa renunti si la fumat, si la alcool si la droguri.Asa ca, oameni buni, atentie mare!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Viciile cele mai greu de lasat le consider cele de alcool, tigara si droguri.
Nu ma deranjeaza viciile de cartetongue

nony
| nony a răspuns:

Vicul meu meu preferat :Banii.si in nici un caz nu vreau sa ma las de el. Vreau sa tipe la mine in buzunar big grin
Fumez, dar nu in canitati industrilale.beau,la petreceri, la masa cate un pahar de bere.
Drogurile, nici sa nu aud.Si nici sa nu aud de drogati prin preajma mea. Uras slabiciunea oamenilor care apeleaza la droguri din orice motiv.

| andreea_7473 a răspuns:

Curvia

| yuli10 a răspuns:

@nony aa... nu ai cum sa ma convingi ca dimineata bei un ceai si mananci un fruct! "Fumez, dar nu in canitati industrilale" tongue si o iei fundita la intrebarea aia!
eu iubesc viciile, daca un om are un viciu are o slabiciune, si e frumos sa vezi un om care pare perfect cum se ataca atunci cand nu are ceea ce isi doreste big grin.
acceptabile sunt cele care nu te pun in pericol banuiesc.
care nu ma deranjeaza? pai daca e sa o luam asa, vb lui bitza, vicii pot fi numite si sa strangi timbre, sa tragi pe nas, sa nu poti fara femei, sa pui ierburi in atlas etc. atata timp cat cantitatea iti provoaca delicii. (e o definitie buna).
fiecare e liber sa faca ce vrea cred... dar daca ar fi sa aleg... nu suport betivii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Viciile sexuale.

| Dan a răspuns:

Nici una nu te poti lasa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa nu confundam viciile cu holiurile va rog pentru ca e mare diferenta, si achizitionatul de obiecte sau alte hobiuri de acest gen nu dauneaza direct sanatatii. Să ne curăţim de tot ce murdăreşte carnea şi spiritul şi să ne desăvârşim sfinţenia în teamă de Dumnezeu ne spune cretorul in ghidul sau.