Nu visez foarte des, cred ca o data la 2-3 luni, dar de fiecare data sunt niste vise negre. Odata am visat ca eram intr-o groapa fara fund si eram in cadere libera, odata eram alergat de animale mutant o.O
Eu imi amintesc raaar ce visez. Dar uite o chestie foarte stranie
Visez anumite secvente din viata de zi cu zi, pe care le uit, dar apoi *o sa ma creada nebuna, o sa ma creada nebuna* ele...hm...chiar se intampla si imi amintesc ca le-am visat.
Sau poate doar am impresia asta.
Saaaauuu poate chiar sunt nebuna.
Eram afara, cautam pe cineva cu numele belial, ii strigam numele. El nu a aparut asa ca intru in casa, cand deschid usa de la camera mea, langa birou vad o creatura care manca dintr-un cadavru, m-am uitat cateva secunde la ea pana se intorace si sare pe mine, in momentul ala m-am trezit.
A doua zi mi-am amintit numele l-am cautat pe interent si uite ce am gasit: https://www.google.ro/......ps?/search
Mi-am dat seama ca auzisem numele asta in melodia asta -> http://www.youtube.com/watch?v=Z7jUTUSBTks
Eu visez foarte rar, de obicei visez un vis banal, specific mie. Ca și Jipa95, visez că sunt în cădere liberă și când să mă lovesc de pământ mă trezesc.
Se făcea că era întuneric.
Şti ce e ciudat? De 3 luni tot asta visez...
Serios
Nici măcar un coşmar din cauza căruia să cad din pat...
Nimic
Doar întuneric...
Visez lucruri despre scoala si prietenii. Aseara am visat ca eram in Paris cu familia ne plimbam cu barca.
Am avut mai multe in ultima perioada am multe vise ciudate dar asta le intrece pe toate!
Am visat aznoapte ca eram intr-un cimitir... (nu pot sa intru in detalii) l-am vazut pre prietenu meu ca era tot galben cum e prostia aia de te ung doctori inainte sau dupa operatia de apendicita! ceva galben!
in fine era tot galben si era mort in tron si m-am dus la o fantana si nu stiu ce ma spus pe acolo imi era prea frica! nu imi mai aimntesc!
Da si eu visez anumite lucuri dar nu imi amintesc ce, dar peste cateva zile mi se arata in viata reala si nu stiu de ce?
JUSTERINIandBROOKS întreabă: