In vise se intampla ceea ce ne dorim si de ceea ce ne este teama. Oricum e super sa visezi ceva si sa simti ca e real nu?
Da...Dar durerea parca a fost prea reala
Mergi nenea la psiholog daca nu poti uita cosmarul
L-am povestit doar nenea, nu inseamna ca sunt deprimat acum tovarase
Si asa si asa.
Stii, visele vor sa ne spuna ceva, daca stim sa le interpretam. Visul tau e interesant! Probabil ca ai avut o perioada mai grea in viata ta, pe care ai simtit-o profund! Posibil ca ai fost ranit de anumite circumstante, oameni, evenimente etc. si eul tau le-a trait profund! Sunt "rani" pe care le trecem cu vederea si "rani" care foarte greu se cicatrizeaza, iar astea sunt cele mai greu de tratat! Viata e o continua provocare, important este cum o abordam, deci in noi sta arsenalul de a o aborda! Ajutor divin primim zilnic, dar se spune ca "D-zeu iti da, dar nu-ti pune si-n traista!", deci te sfatuiesc: sa fii cinstit cu tine insati si cu ceilalti, bun, nobil, intelept etc. si sa lupti cu indarjire pentru tine si ceilalti. Nu-i abandona; habar nu ai cand iti vor folosi, deci relatiile cu ei sa fie cordiale si pline de altruism! Iti doresc numai bine si nu uita: STA IN PUTEREA TA SA FII CEL MAI BUN!
Se poate...E pentru prima data cand traiesc singur fara familie intr-o alta tara...Dar nu pot sa zic ca am plans sau ca am avut un dor de casa foarte cuprinzator.Cel putin nu constientizez asta.
Heii,
Pai nu simbolizeaza absolut nimic! A fost doar un vis care a fost creeat de subconstientul tau si de gandurile tale!
Pa, pa
Da. dar sa simti cum iti patrunde lama aia asa de real ...Phh, ii ciudat.