| i86e2 a întrebat:

Ce vor femeile? Stie careva?

Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Totul!

| i86e2 explică (pentru evenso):

Sigur nu vor mai mult decat totul? laughing

| evenso a răspuns (pentru i86e2):

Nimic nu e sigur! dar fiindca un muritor nu poate avea totusi TOTUL, ne multumim cu atatwinking

35 răspunsuri:
| Decebal a răspuns:

Fetele vor multe, femeile vor un sot destept, grijuliu si un/doi copii happy nu ma refer numai la femei...toata viata visam la un trai mai bun, la masini mai scumpe...dar adevarata fericire e cand stii ca te asteapta acasa sotia si copii, mai mare ferire nu-mi doresc! happy

| 4l3x a răspuns:

Sunt fel si fel de femei, nu toate doresc acelasi lucru happy

| NANANAHehh a răspuns:

2 lucruri: SEX si BANI

| 구미호 a răspuns:

Iubire,flori,sinceritate,fidelitate.

| PanaDeIdei a răspuns:

Iubire, respect, loialitate... ce ar putea sa isi doreasca mai mult decat atat?

Dar uite aici o poza haioasa! :))

http://www.google.ro/......tp?/imgres

(cum sa intelegi femeile- varianta de buzunar :)) )

| RAY a răspuns:

Vor ce au vrut stramoasele lor in urma cu milioane de ani, vor ce vrea si pisica mea, 1 un barbat cu aspect placut
2 un statut social
3 un barbat cu morala
4 intelegere,sinceritate,seriozitate, intelegere, sex, iubire etc vrea ce vrea fiecare om punete in locul unei femei sa vezi ce noroc vei avea la femeii, ps apropo azi am visat ca am cu trenul si imi cautam iubita ce romantic vis

| Felys a răspuns:

Stabilitate,apreciere,dragoste

| AtateaConditii a răspuns:

Pe tinehee hee.

| i86e2 explică (pentru AtateaConditii):

Exact pe mine ma vor. laughing
Poate daca eram vreun actor faimos si bogat, da, altfel nu prea. Sau poate vreun cântăreț, că se inghesuie pițipoancele după cântăreți.

| DarkBlood32 a răspuns:

Multă afecţiune. Ok, dar nu toate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubire ADEVARATA.[asta include multe altele, precum:sinceritate, incredere, respect, etc]
Atat.

Răspuns utilizator avertizat
| i86e2 explică:

Eu am ajuns la concluzia ca nici ele nu știu ce vor.

| Analytical a răspuns:

Putinul pe care nu-l ganditi voi! Dar barbatii ce vor de la noi? thinking (in afara de sex)

| LeontinAndrei a răspuns (pentru Analytical):

Analytical, unii barbati vor doar sex pe cand altii vor doar sa fie iubiti. La noi lucrurile sunt mult mai simple decat va imaginati voi. Nu totul inseamna ceva la noi.

| Analytical a răspuns (pentru LeontinAndrei):

Ma simt mai calda, mi-ai facut ziua plapanda. straight face Asa, si? Puteti sa alcatuiti un tot unitar si sa va imblanziti unu pe altu ca, mi totuna. Cum mi-l doresc asa mi-l gasesc. Totul tine de vointa si de personalitate.

| LeontinAndrei a răspuns (pentru Analytical):

Nu trebuie sa fii rea pentru ca ti-am spus asta. Asta e adevarul, iar daca nu esti de aceeasi parere cu mine, asta e problema ta. Chiar si asa trebuie sa subliniez si faptul ca nici voi nu sunteti perfecte, lucru pe care tu il stii mai bine ca mine, sau cel putin ar trebui sa-l stii. Oricum... Stii vorba aceea "Cine se aseamana se aduna".

| LeontinAndrei a răspuns:

Dupa cum a spus si un prieten de al meu, femeile vor sa fie duse intr-o aventura, sa le scoti din monotonia vietii lor de zi de zi si sa faca parte din ceva mai mare, ceva care sa le starneasca interesul si curiozitatea. O greseala pe care foarte multi dintre noi o facem este ca noi, barbatii le transformam pe femei in "aventura" noastra, lucru pe care ele nu si-l doresc.

De asemenea ele isi doresc ca tu, ca barbat sa pastrezi aprinsa acea scanteie ce a fost intre voi la inceput. Daca ea vede ca tu o faci, atunci te va ajuta si ea si relatia va continua mult timp. De asemenea nu trebuie sa te joci cu sentimentele ei si sa nu-i promiti lucruri pe care nu stii daca i le poti oferi, altfel dupa ce relatia se va termina va avea grija sa te vorbeasca urat mai departe.

| plosnitapufoasa a răspuns (pentru LeontinAndrei):

Frate tu chiar esti expert la cap femei. in totalitate decord cu tine. meriti funda.
PS sunt fata.

| LeontinAndrei a răspuns (pentru plosnitapufoasa):

Multumesc. happy

| h3r a răspuns (pentru LeontinAndrei):

Asa dragule happy.

| SakonSIUkon a răspuns:

Bani si aspect.

| Sorinacio a răspuns:

Femeile vor doar ce e imposibil sa le dam.

Răspuns utilizator avertizat
| plosnitapufoasa a răspuns:

Totul si ele sa nu ofere prea multe

| Alice23 a răspuns:

Ce vor femeile?
pfff...
ce sa vrem?
dragoste sinceritate afectiune atentie sentimente
dar primele 3 care sunt cele mai importante astea sunt: dragoste sinceritate afectiunewinking

| yooleonard a răspuns:

Cel putin 22 de cmbig grin

| yuukary a răspuns:

Depinde ce fel de femeie...

| MegaOmega a răspuns:

Fiecare vrea cu totul altceva... Sunt un mister total straight face

| Banncoti a răspuns:

Femeile vor pu** bani si bautura! Bani nu le dam bautura isi cumpara!laughing

| arn a răspuns:

Pu.

| Andrew23 a răspuns:

Femeile vor sa se simta bine langa cinevahappy. sa se simta iubite.happy.