Nu stiu care este tinichea dintre mine si toti cei care caracterizeaza omul dupa nume si dupa puntaj. calculatorul decide ajutat de cativa din voi.
asta este democratia calcatorului.
Sa nu uitam ca si@gabrielutzu este printre noi. poate fi chiar el. oricum se vede ca este un frustrat.eu zic sa-l ignoram.stiu ca nu se poate, sunt multi care vor sari sa-i raspunda provocarilor, insa atata timp cat acest individ observa ca ne pasa, va continua sa-si expuna frustrarea aici pe site.
Crisule, daca-mi permit sa te intreb cati ani, sau sa-mi spui cu ce litera incepe numele tau de familie, semeni cu cineva cunoscut mie
@tinichea-nu inteleg aberatiile tale. ce anume decide calculatorul ajutat de cativa dintre cei de aici? nu crezi ca era mai placut sa stai in umbra si sa-ti exprimi frustrarea votand cum stii tu mai bine? observ ca vrei sa pari si un om cult, punand intrebari ''inteligente'', insa tot un frustrat vei ramene.
Eu nu stiu daca am stupizi de la ''tinichea''. Asta pentru ca nu m-am obosit sa vad cine mi-a dat stupid
Nu v-a mai suparati pentru atata lucru
Razbunarea e o arma stupida, nu e nevoie sa procedam ca ea.Pe TPU nu toti utilizatorii sunt la fel.
De ce? Fiecare a calificativul pe care il considera el, nu acela pe care il dau altii.Si eu am mai primit calificativul "stupid", dar eu nu am dat nimanui, pentru ca nu am considerat asa.De ce trebuie sa ne luam dupa turma, chiar daca nu e bine?
Doamneeee tinicheao, cum ai resit performanta de a da 400 si ceva de stupizi in 2 zile?)
Ai muncit ceva
Parca vad ca si intrebarea asta va fi stearsa de Raluca asa cum a sters-o si pe a mea cand am fost darnic cu stupidele ) Se anuleaza si raspunsul castigator si intrebarea si stupidele la toti )
XatomisX întreabă: