N-as vrea sa fiu acolo. Nu se vede nimic, zic eu. Doar ca o auzi live si atat. 60.000 de oameni striviti acolo. Nu, chiar nu as vrea.
Mi-ar fi placut mai mult daca ne-ar fi vizitat Michael Jackson, si nu, nu fantoma lui, ci atunci cand era in viata.
Mi-ar fi placut sa fiu acolo
sunt fana madonna dar mai mult pentru melodiile vechi(like a prayer, vogue, frozen, la isla bonita, like a virgin)
Te-as iubiiii *** like a viiiirgiiin *** dar nu stiu vorba *** Touched for the very first tiime *** am merita un trio cu madonna, nu? (asta am inventat eu si prietenul meu cel mai bun). pff eu il innebunisem azi cat am cantat ‘like a virgin’ si el fiind din moldova, a inceput sa cante trandafir de la moldova, ca sa ma faca sa tac, si le-am intersectat si a iesit asta. mwhaha. chiar suna bine, pentru ca unde sunt *** baga el beat-uri.
Nu ma duc.
Niciodata nu am fost "moarta" dupa ea/melodiile ei.
In rest pot spune ca mi s-a parut un pic infumurata pentru ca nu a vrut sa dea nici un interviu, sa nu fie vazuta de nimeni...mai rau decat Papa...totusi e o cantareata nu Dumnezeu...parca ne-ar fi facut un serviciu ca se afla aici.
Poate o sa regret un pic ca nu m-am dus... dar mai mult de show nu de ea/vocea ei.
Tu?