anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ziceti de gradul nostru de civilizatie. Dupa un concert ramin gunoaie in urma. Ati vazut ce a ramas dupa concertul Madonei?

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Care concert? Adevarul e ca si-a c-am batut joc de noi iar organizarea a fost de mizerie, de asta a si ramas atata in urma...

9 răspunsuri:
| albastrel a răspuns:

Ce vroiai mai sa ramana? laude?

prfml
| prfml a răspuns:

Era si ceva normal, la ce aglomeratie era, la inghesuiala care era, iti dai seama ce greu era sa ajungi la un punct de colectare al gunoiului.

| Jonsdottir a răspuns:

Nu am vazut, nici nu imi doresc I don't want to see
in ce tara traim...

By Dy
Xo~Xo

| Swabia a răspuns:

Daca faci o poza si mi`o trimiti, asa o sa vad si eu!hee hee

| kayan a răspuns:

Subscriu la enigma. desi nu e ceva normal... se intampla peste tot in lume.

| StarDust a răspuns:

Asa ramane dupa fiecare concert. este si nesimitirea lor ca le arunca pe jos. dar cred ca nici cei cu organizarea nu au pus prea multe cosuri de gunoi...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar vad ceva normal sa ramana gunoaie.asa este peste tot in lume, oricat de civilizati ar fi ceilalti fata de noi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alinus.h cred ca ai dreptate, erau gunoaiele care au zburat spre vedeta... si-au exprimat admiratia fata de ea cu oua si rosii in freza rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da am vazut ce a ramas, timpane sparte, oameni dezamagiti de prestatia reginei pop...inca si acum mai sunt unii prin spitale care striga "opriti muzicaaaaa", dar ce a fost mai rau a trecut...
Hai sa nu fim invidiosi pe o prestatie de rahat ci pe cei ce au fost acolo...stiu ca suna urat dar asta e, trebuia sa fie free pentru toata lumea ca sa ne arate cat de mult ne iubeste madonna pe noi romanii care primim si adoptam toate parasutele pamantului(dar asa ne trebuie ca mai si livram in alte tari astfel de vedete).
Am uitat de gunoaiehee hee la bani dati pe bilet trebuia ca madonna sa vina la picioarele mele si sa-mi faca curat, asa ca nu condamn pe nimeni...bye