Mi-ai pus o întrebare am răspuns credem ca vrei sa dezvolți subiectul în schimb ai lăsat-o în coada de peste
Lasa draga ca nu e problema ca sta pe TPU la 4 dimineata, si eu stau la 45 ani, lasa fata sa se distreze.
Nu e un lucru inutil, e amuzant ce face.
Nu stiu ce au astia adulti ca au uitat ca au fost si eu adolescenti, copii, tineri.
Sa nu faca aia, sa nu aia, ete sa nu faca, lasa sa faca. Lasa sa se mai duca si la petreceri sa vina la 3 noaptea (cum faceam si noi), lasa sa aia sa aia, asta e viata, viata nu e doar munca si invatat.
Sa nu bea, drogheze, fumeze, sa invete, sa stie sa se poarte, sa manance sanatos si echilibrat si ajunge.
Sa mai faca si ssex daca se protejeaza, sexxul n-a ucis pe nimeni nici la 15-16 ani.
Si cu inutilitatea asta e relativ, pentru unii e inutil, pentru altii nu e, nu trebuie sa privim subiectiv treaba, mie nu mi se pare inutil ce a zis aici.
Nu stiu de ce unii oameni imbatranesc si la minte, nu doar fizic.
Nu ii lasa pe tineri sa-si traiasca viata.
Lasa ca i-am explicat eu ce trebuia sa ii explic despre subiectul acesta. Tu scrie ce simti ca nu e problema.
Nu te va sterge nimeni, stai linistita, nu va sterge nimeni intrebarea.
Sunt intrebari mult mai asa si nu au fost sterse,
De ex "sa ma culc sau sa nu ma culc?", a fost aici una asa.
Aruncam in tine cu ciocolata ca e buna rau tare, nu cu rosii.
Nu esti Rosalia sigur, ea nu are treaba cu slabitul si ce ai intrebat tu dincolo, si da, are un IQ mare, pune intrebari inteligente si complexe, ai dreptate.
Ce reguli ale forumului a incalcat? Si daca nu a incalcat nimic, unde e democratia si libera exprimare?
Daca a incalcat reguli, e normal sa dispara intrebari si raspunsuri.
Hai sa facem un test cu martori si pariu vrei?
Uite, iti dam 1-2 Peritol, si iti zic eu de pe acum ca o sa-ti bati joc de sanatatea ta fara sa vrei.
Face exact ce au cei ce nu se pot abtine de la mancare.
Sa te pregatesti cu:
Ciocolata, napolitane, alune, biscuiti, ca altfel te vei duce jos sa iei.
Bine dupa o zi trece efectul, dar asa de test, se da pentru lipsa pofta de mancare de unii medici. Scrie si pe prospect...ca asta face.
El se da pentru altceva ca efect principal.
La cine am dat, au realizat problema, bine, nu merge la toti, dar la multi, si am castigat pariu cu martori.
Unu nu a cumparat cica daca n-are nu mananca, si a zburat jos sa cumpere, ca racheta.
Nu e asa, cand privesti de pe bara si nu ai fost in situatie.
Rosalia pune intrebari de telefoane, etc dar mai rar, temele ei sunt majoritar legate din aria criminalistica cumva ca job, asa in mare, deghizari, urmariri, demasacari, chestii f complexe interesante de fapt.
Nu eu vreau sa dezvolt subiectul, tu vrei.
Mi-ai raspuns direct si explicit, ce as putea sa mai intreb?
Nu era nici un secret! De fapt, imi place sa barfesc omul IN FATA!
... cat despre suparare, Violleta e fata mare!
Banuiesc, ca nu o sa planga! Mult!
In plus, asa antipatica cum e altora, eu chiar am ajuns sa o simpatizez,... putin!
E un om sincer! Care spune lucrurilor pe nume!
Singurul ei defect e ca se baga adesea in chestii la care nu se pricepe sau nu o privesc.
Putem creea un grup de barfe! O noua categorie pe TPU!
TPU HOT &
BREAKING NEWS!
Barfe Tupistice!
Da' cate a mai fi patit saracul Mos! Sau indurat!
Parca mi-e si mila!
Daca nu a fost " bogat si multumitor" - sa-i fie țărâna usoara!
Odineasca-se in pace!
Las-o! Ma iubeste si ea, dar e dragoste cu năbadăi!
De fapt, cred ca e karma! Cam asa fac eu cu baietii care ma curteaza!
Unii, dupa, ma iubesc si mai mult, altii ma urasc iar altii... fug! Mancand pamantul! Karma, ce mai!
Eu sunt genul, care se indragosteste mai mult in timp ce se joaca de-a şoricelul si pisica!
In plus, eu numesc persoanele / userii ignorati pokemoni!
Draga Rosita, a colecționat deci un pokemon pe care nu si-l doreste!
Cred ca eu ii sunt pokemonul cel mai drag! Mă înşel?
Poate da
@Rosita
Esti simpatica!
Stiu ca si tu ma iubesti!
Nu mai fi mofturoasa, si recunoaste!
Daca eu sunt la grupa mica, inseamna ca tu inca mai ai pampersii si
biberonul!
Nici nu ma mira sau surprinde deloc faptul ca imi pari asa adorabila! Iubesc copii!
Stiu ca vezi asta, asa ca nu te sfii - sa raspunzi!
Aici ai dreptate, Violeta e sinceră ) în felul ei, am eu viziunile mele asupra adevărului ăsta (sunt mai extraterestră ce să mai...) ) dar totuși s-a implicat în comunitate și a răspuns oamenilor cum a văzut ea oamenii și situațiile, deci e ok. )) Deci o lăudăm acum pe Violeta ))
Glumesc măi, e fată bună! )
Îmi place ce propui ) cu rubrica aia. Dar evident că TPU o să facă doar ce vrea el. Stai să vezi acum postare ștearsă c-am îndrăznit să-l bârfesc și pe TPU ))
Cred că am venit pe aici să stric orânduiala și liniștea TPU ului ăsta. ))
Mi se tot șterg postări. )) Cineva chiar este frământat că exist și mă învârt ca un Grinch pe aici. )) Nu știu cum merge treaba cu postărilea astea, dar eu una chiar nu cred că cei care au creat TPU au timp să vadă toate postările ) cred că cineva care raportează în schimb, da )
Nu credeam că o să am suspans și mister și pe un site de întrebări )) Uuu ador tot misterul ăsta ))
Stai linistită! Mai extraterestră ca mine, nu există! :)
( O lăudăm in timp ce o barfim! ) :-$
Cred că am venit pe aici să stric orânduiala și liniștea TPU ului ăsta. laughing))
Aduci cu sine, Apocalipsa! :))
Mi se tot șterg postări. laughing)) Cineva chiar este frământat că exist și mă învârt ca un Grinch pe aici. laughing))
Mai pateste cineva asta!
https://www.tpu.ro/......ps-ibb-co/
PREA MARI COINCIDENTELE! PT A MAI FI SI CREZUTE! CAT DE CAT! :)
In plus, Rosalia zici ca nu esti, nici Patricia, ci Alexandra! Dar Linda? Linda Brownlili?
:)
Nu știu cum merge treaba cu postărilea astea, dar eu una chiar nu cred că cei care au creat TPU au timp să vadă toate postările laughing) cred că cineva care raportează în schimb, da laughing)
Eu cred ca Rosita are multi antifani! Ascunsi!
Cei care te cred ea, probabil si dau raportul!
Copilasi dragalasi! :)
Nu credeam că o să am suspans și mister și pe un site de întrebări laughing)) Uuu ador tot misterul ăsta laughing))
Si eu! :x
Si iubesc şi cameleonii! :x